Home celebs SMELT: Benji Madden post emotionele boodschap op Instagram ter ere van Cameron...

SMELT: Benji Madden post emotionele boodschap op Instagram ter ere van Cameron Diaz’ verjaardag

Couple goals maal duizend!

Photo News

Cameron Diaz was gisteren jarig. Haar hubby Benji Madden schreef ter ere van haar 46ste verjaardag een ontroerende boodschap op zijn Instagrampagina. Cute!

Cameron mocht gisteren 46 kaarsjes uitblazen. De blonde Amerikaanse actrice ziet er na al die jaren nog steeds fantastisch uit, en dat vindt ook haar echtgenoot Benji Madden. Het koppel is al vier jaar samen en trouwde in januari 2015. Ze zijn zo’n celebritystel dat niet te koop loopt met hun liefde. Zo posten ze maar zelden een foto van hun tweetjes samen op sociale media. Voor de verjaardag van zijn vrouw maakte de Good Charlotte-zanger maar al te graag een uitzondering.

Ware liefde

Zoals de voorbije jaren schreef hij op deze speciale dag een bijzonder ontroerende boodschap aan Cameron. ‘Gelukkige verjaardag, baby’, aldus Benji onder een schattige foto van hen samen. ‘Er zijn zo veel dingen die me zo trots maken op jou en die je zo speciaal maken. Dank je om mijn beste vriend en partner te zijn. De manier waarop je je leven leidt en je mededogen met de wereld zie je in je ogen, en je inspireert mij om de beste man te zijn die ik kan zijn. Je bent de meest oprechte persoon die ik ken. Ik ben zo dankbaar dat ik de jouwe ben, voor eeuwig en altijd, en om jou de mijne te mogen noemen. Ware liefde.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Benji ziet er op het eerste zicht heel stoer uit, maar zoals je leest: de zanger heeft een gouden hart dat overduidelijk volledig toebehoort aan de knappe actrice. We hebben zo’n vermoeden dat de blondine toch een traantje moest wegpinken bij het lezen van zijn mooie woorden.

Hieronder zie je de verjaardagsboodschap van Benji aan Cameron van vorig jaar:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: