Home FASHION & BEAUTY Beauty Cameron Diaz en Drew Barrymore delen make-uploze selfie

Cameron Diaz en Drew Barrymore delen make-uploze selfie

De 'Charlie's Angels' zien er nog steeds supergoed uit!

Pinterest

Cameron Diaz en Drew Barrymore spelen dan wel niet meer mee in de nieuwste ‘Charlie’s Angels’-film, de besties blijven wel hoge ogen gooien achter de schermen. Ze deelden een make-uploze selfie en de vrouwen zien er nog steeds fantastisch uit!

Drew en Cameron zijn sinds ze in de huid kropen van de superheldinnen in ‘Charlie’s Angels’ dikke vriendinnen en bijna 20 jaar later zijn ze nog steeds onafscheidelijk. Afgelopen weekend gingen de besties opnieuw samen op stap tijdens hun vrije dag. ‘Playdate‘, schreef Drew bij een selfie van de twee blondines.

#nomakeup #nofilter #oldschoolsisters #playdate #dayoff #friday #SUNSCREENALWAYS

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De foto is opvallend omdat de twee actrices geen spatje make-up dragen. Het mag gezegd worden: Cameron en Drew zijn forty and fabulous! Met 43 en 45 jaren op de teller moeten ze zeker en vast niet onderdoen voor de karrenvracht aan nieuwe, piepjonge actrices die er ieder jaar in Hollywood bijkomen.

‘Dankje om zo echt te zijn’

No make-up, no filter’, aldus Drew. Het enige wat de twee topactrices wel op hun gezicht smeerden, was een laagje zonnecrème. Hun fans zijn enthousiast met de eerlijke foto. ‘Jullie zijn allebei natuurlijke schoonheden’, ‘Jullie zijn een inspiratie’, ‘Queens’, ‘Mooie voorbeelden om te volgen’ en ‘Dankje om zo echt te zijn’ zijn maar enkele van de positieve commentaren.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.