Home Lifestyle Film ZIEN: deze actrices vormen het nieuwe trio in de ‘Charlie’s Angels’-reboot

ZIEN: deze actrices vormen het nieuwe trio in de ‘Charlie’s Angels’-reboot

Kunnen deze dames de schoenen van Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu vullen?

Vorig jaar werd al aangekondigd dat er een reboot komt van ‘Charlie’s Angels‘, geregisseerd door de hilarische powervrouw Elizabeth Banks (die je ongetwijfeld kent van ‘Pitch Perfect‘). Nu vallen de eerste namen van de mogelijke leading ladies, en ze zijn best verrassend!

Na een remake van ‘Charmed‘ en een ‘One Tree Hill’-reünie, hebben nineties baby’s nóg iets om naar uit te kijken: er is een reboot in de maak van ‘Charlie’s Angels‘! De blockbuster uit 2000 werd zo goed onthaald dat er een tweede film werd gemaakt in 2003. Het is dan ook geen makkelijke opgave om de schoenen van Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu te vullen.

Nieuwe ‘Angels’

De nieuwe gezichten die het krachtige trio moeten vervangen, zijn daarom ook niet van de minste. Volgens de laatste geruchten worden actrices Naomi Scott (25), Lupita Nyong’o (35) en Kristen Stewart (28) (van links naar rechts afgebeeld op de onderstaande foto) de nieuwe Angels van de mysterieuze Charlie.

Het nieuws is nog niet officieel bevestigd, maar wat we wél al met zekerheid weten, is dat de film op 7 juni 2019 uitkomt in de bioscoop!

Lees ook: