Home Lifestyle De cast van ‘One Tree Hill’ werkt aan een reünie

De cast van ‘One Tree Hill’ werkt aan een reünie

This is not a drill!

Christmas came early voor de fans van ‘One Tree Hill’. De cast van de hitserie hield deze week een reünie om samen aan een geheimzinnig project te werken, en wij hebben fotografisch bewijs!

Van 2003 tot 2012 was ‘One Tree Hill’ de favoriete serie van elke tiener. Intussen is het al zo’n zes jaar geleden dat de laatste aflevering werd uitgezonden, maar de fans bleven altijd hopen op een reünie. Hun gebeden zijn eindelijk verhoord, want verschillende leden van de cast deelden foto’s van dezelfde mysterieuze set op hun sociale media, om ze vervolgens te verwijderen!

#christmas2018

Hilarie Burton (Peyton Sawyer), Danneel Ackles (Rachel Gatina), Robert Buckley (Clay Evans), en Antwon Tanner (Antwon “Skills” Taylor) brachten enkele dagen geleden de bal aan het rollen met een simpele selfie.

‘Behind the scenes’ stond er te lezen onder de foto van Burton. Tanner schreef ‘On set working with some oldies but goodies. New project coming soon‘. Buckney amuseerde zich ook duidelijk op de set: ‘Always great making new friends on set’ stond in zijn caption. Opvallend is dat ze allemaal gebruik maakten van dezelfde hashtag ‘#christmas2018‘. Hierdoor zijn fans ervan overtuigd dat er iets op til is in het stadje Tree Hill.

Hoewel de acteurs hun foto’s alweer hebben verwijderd, konden wij net op tijd screenshots maken van de posts. In afwachting van meer nieuws kan je dus onderstaande beelden bekijken om je warm te houden tot Kerstmis.

1 / 4
Hilarie Burton
Danneel Ackles
Robert Buckley
Antwon Tanner
Hilarie Burton
Hilarie Burton

Danneel Ackles
Danneel Ackles

Robert Buckley
Robert Buckley

Antwon Tanner
Antwon Tanner

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.