Home celebs Rachel McAdams is zwanger van haar tweede kindje

Rachel McAdams is zwanger van haar tweede kindje

De 'Mean Girls'-actrice heeft al een zoontje van 2 jaar.

rachel mcadams tweede kindje
© Getty

Na Jessica Biel en Chrissy Teigen is het opnieuw zover. Er is nog een Hollywoodbaby op komst, want ‘The Notebook’-actrice Rachel McAdams (41) zou in verwachting zijn van haar tweede kindje.

Rachel McAdams (41) zou in verwachting zijn van haar tweede kindje, dat schrijft Us Weekly. Zij kregen enkele foto’s doorgestuurd waar de actrice duidelijk een beginnend babybuikje heeft. De ‘The Notebook’-actrice heeft in 2018 haar eerste kindje op de wereld gezet samen met haar partner en screenwriter Jamie Linden. Rachel McAdams deelt zelden informatie over haar privéleven, dus tot op vandaag is zelfs de naam van haar zoontje nog niet bekend.

In een interview met Entertainment Tonight vertelde de actrice wel dat ze haar zoontje had meegenomen naar het buitenland voor de opnames van de Netflixfilm ‘Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga’. ‘Hij was toen bijna twee jaar en ook al zal hij er zich waarschijnlijk niets van herinneren, had ik het gevoel dat deze ervaring hem zou bij blijven.’

Verder is de actrice ook enorm dankbaar dat ze de kans gekregen heeft om haar gezinsleven met haar job te combineren. Ze is dol op haar job, maar mama zijn, is voor haar toch het mooiste dat er is. ‘Het is het beste dat mij ooit is overkomen’, aldus Rachel McAdams.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.