Home celebs Justin Timberlake en Jessica Biel zijn in het geheim ouders geworden van...

Justin Timberlake en Jessica Biel zijn in het geheim ouders geworden van hun tweede kindje

Zelf heeft het koppel het nieuws nog niet officieel bevestigd.

justin timberlake jessica biel
© Getty

Dat Jessica Biel (38) opnieuw in verwachting in en ondertussen ook al bevallen is van haar tweede kindje komt voor de wereld als een verrassing van formaat. Samen met haar man Justin Timberlake (39) wist ze haar zwangerschap negen maanden lang geheim te houden voor alles en iedereen.

Jessica Biel en Justin Timberlake zouden begin deze week ouders geworden zijn van hun tweede kindje. Dat nieuws staat te lezen op verschillende buitenlandse media, maar het was Daily Mail die met de primeur mocht gaan lopen. The Daily Mail, een Britse krant, schrijft bovendien ook dat het opnieuw om een jongen zou gaan. Jessica en Justin hebben samen al een zoontje Silas (5).

Beide partijen hebben het nieuws momenteel nog niet bevestigd, maar volgens de Britse kant hebben ze het nieuws vernomen via een vriendin van de actrice. Daarnaast vertelde de bron ook dat Kimberly Conroe Biel, de moeder van Jessica, al een hele week bij haar dochter is.

Zowel Jessica als Justin zijn sinds maart al niet meer samen gefotografeerd. En de afgelopen maanden deelde de actrice ook geen foto’s meer waar ze volledig op te zien is. Zo dateert de laatste recente foto van haar verjaardag in maart waar ze – als alles blijkt te kloppen – vier maanden zwanger zou geweest zijn. Het koppel zelf is al samen vanaf 2007 en in 2012 gaven de twee elkaar officieel het jawoord.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.