Home celebs ‘Mean Girls’-actrice Rachel McAdams (39) is mama geworden van haar eerste kindje

‘Mean Girls’-actrice Rachel McAdams (39) is mama geworden van haar eerste kindje

So fetch! 💁

Eind februari wisten we jullie te vertellen dat Rachel McAdams in verwachting was, en vandaag hebben we opnieuw heuglijk nieuws. De ‘Mean Girls’-actrice is namelijk bevallen van een zoontje.

Wanneer Rachel precies bevallen is, is voorlopig niet geweten. Samen met haar partner Jamie Linden werd ze gespot terwijl ze samen met hun zoontje op stap waren. De ‘Mean Girls’-actrice is erg gesteld op haar privacy en geeft slechts zelden details over haar leven naast het werk vrij.

Zo heeft ze het nieuws over haar zwangerschap nooit zelf bevestigd, maar was het E! News dat in februari schreef dat de 39-jarige actrice in verwachting was van haar eerste kindje. Ook haar relatie met Jamie Linden heeft ze steeds uit de spotlights gehouden. In april 2016 werden ze voor het eerst samen gezien in het openbaar en pas enkele maanden later volgde het nieuws dat de twee officieel een koppel waren.

Mean Girls Cool Mom GIF - Find & Share on GIPHY

In september is Rachel McAdams een beetje van de radar verdwenen. Toen ze in februari niet op de première van haar film ‘Game Night’ verscheen, werd er (terecht!) vermoed dat de actrice zwanger was. Wel heeft ze al enkele jaren een sterke kinderwens. Zo zei ze in interview dat dateert uit 2009: ‘Ik wil graag een aantal kinderen. Het is iets waar ik echt naar uitkijk.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.