Home celebs Rachel McAdams is zwanger van haar eerste kindje

Rachel McAdams is zwanger van haar eerste kindje

Krijgt Regina George binnenkort een mini-me? 😍

© PHOTO NEWS

Rachel McAdams (39) wordt binnenkort mama! De ‘Mean Girls’-actrice is sinds 2016 samen met scriptschrijver en producer Jamie Linden (37).

Rachel McAdams (aka Regina George) is zwanger van haar eerste kindje, dat hebben verschillende bronnen bevestigd aan het Amerikaanse E! News.

Hoewel ze nog nooit op een rode loper is verschenen met haar partner, is de actrice sinds 2016 samen met Jamie Linden. Hij is in Hollywood vooral bekend achter de camera en schreef onder andere het script voor de films ‘Dear John’, ’10 years’ (beide met Channing Tatum) en ‘Money Monster‘ (met George Clooney en Julia Roberts in de hoofdrollen).

De 39-jarige actrice heeft het nieuws zelf nog niet bevestigd, maar in 2009 deelde ze al haar kinderwens in een interview met People. ‘Mijn moeder is een grote inspiratiebron voor me. Ze is verpleegster en heel zorgzaam en teder. Ze laat mij toe om mezelf te zijn. Hopelijk zal ik ook die kwaliteiten hebben en net zo’n goede moeder zijn’, vertelde McAdams destijds. Nu is het moment eindelijk aangebroken voor de actrice om zich aan het moederschap te wagen.

Privacy

Het is algemeen geweten dat Rachel McAdams enorm gesteld is op haar privacy. Toch slaagden paparazzi erin om de actrice en haar 37-jarige baby daddy hand-in-hand te spotten in 2016. Ook op de onderstaande foto is het koppel samen te zien op een huwelijksfeest van vrienden.

Het geslacht van de baby of de vermoedelijke geboortedatum is nog niet bekend.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.