Home celebs Adam Levine is voor de tweede keer papa geworden

Adam Levine is voor de tweede keer papa geworden

Wat vind jij van de naam?

© Instagram: @enews

Adam Levine en zijn vrouw Behati Prinsloo zijn trotse ouders geworden van hun tweede kindjeDusty Rose (1) heeft er een klein zusje bij met een al even unieke naam: Gio Grace Levine.

Adam Levine is vader geworden van dochter Gio Grace, dat heeft E! News zojuist bevestigd. De frontman van Maroon 5 is sinds 2014 gelukkig getrouwd met Victoria’s Secret Angel Behati Prinsloo. Het koppel verwelkomde op 21 september 2016 hun eerste kind, dochter Dusty Rose. 

‘Ze wil honderd babies’

Met een tweede dochter krijgen vrouwen officieel de bovenhand ten huize Levine. Al kan daar in de toekomst nog verandering in komen. In een recent interview met Ellen DeGeneres liet de 38-jarige zanger weten dat hij veel kinderen wil en geniet van de chaos die daarmee gepaard gaat. Zijn vrouw, die zelf enig kind is, deelt zijn kinderwens. ‘Ze wil honderd babies, maar ik weet niet of ik dat aankan. Dat zijn veel babies.’ grapte hij nog tijdens het interview.

🐣Two babies in two years, I’m excited to see my toes again…🐣

A post shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on

Voor de 28-jarige Victoria’s Secret Angel was het haar tweede zwangerschap in twee jaar tijd. Het supermodel kijkt er dan ook enorm naar uit om haar tenen weer te kunnen zien.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.