Home celebs VIDEO: ‘Pitch Perfect’-cast covert Beyoncés ‘Love on Top’ voor het goede doel

VIDEO: ‘Pitch Perfect’-cast covert Beyoncés ‘Love on Top’ voor het goede doel

Bij ons staat de vrolijke cover al een hele dag on repeat.

pitch perfect cover
© Gold Circle Films

Onze geliefde Barden Bellas van ‘Pitch Perfect’ hebben een cover gebracht van Beyoncés ‘Love on Top’. Helaas maakt de track geen deel uit van een vervolgfilm, want de actrices hebben het nummer namelijk ingezongen voor het goede doel. Go, Bellas!

Of er een reünie op het grote scherm komt, is nog altijd niet geweten, maar fans van ‘Pitch Perfect’ kunnen de actrices wel opnieuw aan het werk zien. De cast van de film heeft namelijk een cover van Beyoncés ‘Love on Top’ ingezongen voor het goede doel. Net het opkikkertje dat we vandaag nodig hadden!

Pitch Perfect x Beyoncé

Voor de Barden Bellas beginnen met zingen worden ze eerst voorgesteld door enkele welbekende presentatoren namelijk Elizabeth Banks en John Michael Higgins, die zelf ook meespelen in de films. Daarna geven de actrices waaronder Anna Kendrick, Rebel Wilson, Anna Camp, Brittany Snow en Hailee Steinfeld het beste van zichzelf op het nummer ‘Love on Top’ van Beyoncé.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En we hebben nog meer goed nieuws, want de opbrengst van de video gaat naar UNICEF. De organisatie wil kinderen die getroffen werden door de coronacrisis helpen en dit over de hele wereld. Wil jij de actie ondersteunen? Dan kan je dit doen door simpelweg naar het nummer te luisteren. Je kan de versie van de Barden Bellas terugvinden op verschillende platformen zoals bijvoorbeeld YouTube of Spotify. Bij ons staat deze cover van de ‘Pitch Perfect’-cast alvast al een hele dag on repeat!

Lees ook: