Home celebs NOOO: Linde Merckpoel en Gilles De Coster zijn uit elkaar

NOOO: Linde Merckpoel en Gilles De Coster zijn uit elkaar

Het koppel was ruim tien jaar samen.

Gilles De Coster en Linde Merckpoel
© Instagram @gdcoster

Snif, wij beginnen deze zaterdagochtend met bijzonder triestig nieuws, want Gilles De Coster en Linde Merckpoel zetten een punt achter hun relatie. Dat bevestigde het koppel zelf aan onze collega’s bij Het Laatste Nieuws.

‘Ja, we zijn na ruim tien jaar uit elkaar.’ Deze pijnlijke woorden vertelden ‘De Mol’-presentator Gilles De Coster en Studio Brussel-stem Linde Merckpoel aan Het Laatste Nieuws. Waarom ze deze beslissing hebben genomen, is nog niet bekend. ‘De breuk is recent en doet pijn. Voorlopig willen we geen commentaar kwijt.’ En dat respecteren we maar al te graag.

Linde en Gilles leerden elkaar in 2007 kennen op de vloer van de VRT. De vonk sloeg meteen over, want in datzelfde jaar werden ze al een koppel.

Onverwacht

Deze breuk hadden we niet zien aankomen, want in juli reisde het koppel nog een maand door China. Misschien gooiden hun drukke agenda’s roet in het eten. Gilles is namelijk volop bezig met een nieuw seizoen van ‘De Mol’, hij is elke week te zien in ‘Sports Late Night’ en binnenkort volgt hij een aantal advocaten in de reeks ‘Strafpleiters.’

Linde zet dan weer elke ochtend haar wekker, want ze presenteert de ochtendshow van Studio Brussel. In het najaar is ze ook te zien in ‘De Slimste Mens Ter Wereld‘ en nadien mag ze kamperen voor ‘De Warmste Week’.

Hallelujah! Binnenkort in #DSMTW: Sinte Linde. ??

A post shared by Linde Merckpoel (@lindemerckpoel) on

Bron: Het Laatste Nieuws

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.