Home celebs ZIEN: is dit het nieuwe lief van ‘La La Land’-actrice Emma Stone?

ZIEN: is dit het nieuwe lief van ‘La La Land’-actrice Emma Stone?

De 28-jarige actrice was eerder vijf jaar lang samen met haar 'The Amazing Spider-Man'-tegenspeler Andrew Garfield.

Emma Stone
PHOTO NEWS

Emma Stone is niet langer single! De 28-jarige actrice, bekend van onder meer ‘Easy A‘ en ‘La La Land‘, zou al enkele maanden in alle stilte aan het daten zijn met een scriptschrijver en regisseur bij ‘SNL‘. Eerder was Stone samen met Andrew Garfield, haar tegenspeler in ‘The Amazing Spider-Man’.

SNL + Hollywood: a match made in heaven

Dave McCary is de naam van de man die Emma Stones hart stal. Het koppel leerde elkaar eind vorig jaar kennen toen McCary de 28-jarige actrice regisseerde in de ‘SNL’-sketch ‘Wells for Boys‘.

‘SNL’ staat voor ‘Saturday Night Live‘ en is een razend populaire sketchshow die wordt opgenomen in New York en elke week door een andere celebrity wordt gehost. In december vorig jaar was het de beurt aan Stone. Volgens verschillende bronnen zou de vonk toen zijn overgeslagen tussen de ‘La La Land‘-ster en de ‘SNL’-medewerker.

Grappig detail: McCary is al de derde persoon uit het ‘SNL’-team die de laatste maanden aan een celebrity wordt gelinkt. Zo vormt ‘SNL’-producer Lindsay Shookus al een tijdje een koppel met Ben Affleck en wist acteur en scriptschrijver Colin Jost deze lente niemand minder dan Scarlett Johansson te strikken.

Stone: ‘Ik hou nog steeds erg veel van Andrew’

Emma Stone was eerder samen met Andrew Garfield (34). De twee ontmoetten elkaar in 2010 op de set van ‘The Amazing Spider-Man‘. Hun knipperlichtrelatie duurde zo’n vijf jaar. Hoewel ze in 2015 definitief uit elkaar gingen, noemde Garfield zich ‘Emma’s grootste fan‘ nadat de actrice een Oscar had gewonnen voor de musicalfilm ‘La La Land’.

Ook Stone beklemtoont dat er geen bad blood is tussen hen beiden. ‘Ik hou nog steeds erg veel van Andrew’, zei ze vorig jaar in november nog in een interview in ‘Vogue’. Een maand later zou ze huidig lief Dave McCary ontmoeten.

Bron: Vulture

Nog meer nieuws over Emma Stone: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.