Home Lifestyle Body OMG: Emma Stone ondergaat zotte transformatie voor haar nieuwe rol

OMG: Emma Stone ondergaat zotte transformatie voor haar nieuwe rol

De actrice moest 7 kilo spieren kweken!

Photo News

Actrice Emma Stone speelt tennislegende Billie Jean King in haar nieuwste film ‘Battle of the Sexes’. Om in de huid van dat personage te kruipen, moest Emma enorm afzien in de fitness.

Emma moest een atletisch lichaam krijgen en heel wat spieren bij kweken. Ze riep daarvoor de hulp in van personal trainer Jason Walsh. Hij werkte al vaak samen met celebrity’s en hij heeft zijn eigen fitness. ‘Emma nam haar work-outs heel serieus‘, vertelt Jason aan Daily Mail. ‘Ze wil Billies verhaal vertellen, dus ze doet er alles aan om dit op een geloofwaardige manier te kunnen doen.’

Proteïneshakes

De eerste stap in haar transformatie was voeding. Emma heeft van nature een tenger lichaam. Om op de tennisster te lijken, moest ze dus verzwaren en spieren ontwikkelen. Haar dieet werd opgetrokken naar 3000 calorieën per dag.  De beste manier om snel resultaat te zien, is volgens Jason met proteïneshakes. ‘Iemand dwingen om plots veel meer te eten, dat lukt niet’, zegt Jason. ‘Door één shake te drinken, heb je op een snelle manier een paar honderd calorieën binnen.’

Armspieren

De shakes zijn gemaakt van onder meer spinazie en smaken volgens de trainer heel goed. Emma keek er zelf naar uit ze te drinken. De actrice kreeg ook sowieso een grotere eetlust dankzij de intensieve trainingen van Jason. Ze heeft serieus gezweet in de gym. Emma trainde vijf dagen per week, waarvan vier dagen zelfs tweemaal per dag. ‘s Morgens stond het zware werk op het programma: sled pushes, squats en lunges. In de namiddag ging het er iets rustiger aan toe en werkte ze vooral aan haar buik- en armspieren.

Smeerlap

Daarbovenop ging Emma nog een tweetal keer per week naar de fitness van Jason om te werken aan haar conditie. Ze moest daar dertig minuten intensief muurklimmen. Jason is trots op Emma. ‘Ze hief meer dan 130 kilo met haar heupen, 100 kilo met de sled pushes en ze deed een deadlift met meer dan tachtig kilo. Da’s indrukwekkend!’ Ze bleef zelfs tijdens die zware trainingen haar grappige zelf. ‘Als ze een oefening niet wilde doen, dan zorgde ze er gewoon voor dat ik de slappe lach kreeg. Ze kan soms een smeerlap zijn’, lacht Jason.

Kwetsen

Hij bestoefte de actrice ook met haar goede weerstand. ‘Als actrices zoals Emma, die het niet gewend zijn om dagelijks intens te sporten, bij mij binnenkomen, ben ik altijd bang dat ze zich zullen kwetsen. Maar Emma gaf geen kick!’ Al haar harde werk werd uiteindelijk beloond. Ze kwam in drie maanden tijd maar liefst zeven kilo bij. Ook mentaal veranderde de actrice. ‘Ze is heel sterk nu en dat geeft haar zelfvertrouwen een serieuze boost’, zegt Jason.
Voor volledig op Billie Jean te lijken verfde Emma verder nog haar haren bruin en draagt ze een bril.

Bron: E Online

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.