Home celebs Mathias Coppens en zijn vrouw Sarah zetten een punt achter hun huwelijk

Mathias Coppens en zijn vrouw Sarah zetten een punt achter hun huwelijk

'Soms betekent liefde ook loslaten.'

Mathias Coppens
© VTM

Mathias Coppens (41) en zijn vrouw Sarah Van De Put besluiten na een huwelijk van bijna 12 jaar om uit elkaar te gaan. Het koppel heeft samen twee kindjes: Marcel en Lowis.

We kennen Mathias Coppens vooral als de vrolijke spring-in-‘t-veld die samen met zijn broer Staf in programma’s zoals ‘Het Lichaam van Coppens’ de allergekste wetenschappelijke proeven uitprobeert. Dit keer heeft de VTM-presentator iets minder goed nieuws. Hij maakte namelijk op Instagram bekend dat hij en zijn vrouw Sarah, een visagiste bij VTM, gaan scheiden. ‘Soms betekent liefde ook loslaten’, schrijft hij onder een mooie foto van hun tweetjes in betere tijden.

#bestfriendsforever

Het koppel gaat wel op goede voet uit elkaar. ‘In alle vriendschap en met een hart vol liefde, besluiten Sarah en ik om elkaar ruimte te geven. Op zoek naar de beste versie van onszelf. Samen zullen we er blijven zijn voor onze kinderen, Marcel en Lowis, om hen een warme thuis te geven. En ook op professioneel vlak blijven we samenwerken.’ Mathias voegde er ook nog de alleszeggende hashtag #bestfriendsforever aan toe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Mathias en Sarah stapten in juni 2008 in het huwelijksbootje. Ze hebben samen twee kinderen, een zoon Marcel (11) en dochter Lowis (9). Het gezinnetje genoot afgelopen Kerstmis nog van een zalige vakantie in Costa Rica en Mathias  liet ons toen meegenieten door enkele prachtige reiskiekjes te delen op zijn sociale media.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat BV-collega’s staken Mathias al een hart onder de riem. Zo reageerden onder anderen Valerie De Booser, Anke Buckinx, Evi Hanssen, Kürt Rogiers en Matteo Simoni op het triestige nieuws. Ook broer Staf postte verschillende hartjes als comment.

Lees ook: