Home celebs Eva Daeleman is zwanger van haar eerste kindje

Eva Daeleman is zwanger van haar eerste kindje

En ze verklapt meteen ook het geslacht!

eva daeleman
© © TINE SCHOEMAKER VOOR FLAIR

Vrolijk nieuws ten huize Daeleman – Heymans. Eva Daeleman (30) maakte namelijk op haar Instagramaccount bekend dat ze samen met haar man Stijn Heymans haar eerste kindje verwacht.

Op het Instagramaccount van Eva Daeleman staat er sinds deze voormiddag een vrolijke foto te pronken. Op de foto zie je haar poseren samen met haar man Stijn en hun trouwe viervoeter. Verder heeft ze in haar handen nog een afdruk van hun echografie vast. De voormalige radiopresentatrice is namelijk zwanger van haar eerste kindje.

‘Vrolijk nieuws vanuit ons kot: babygirl is growing! Deze herfst breidt ons gezin uit! En uit puur enthousiasme hou ik de echo ondersteboven’, klinkt het onder de post. Met deze zonnige aankondiging laat Eva haar volgers ook niet langer in spanning. Ze maakte namelijk meteen bekend dat ze uitgerekend is voor het najaar én dat het een meisje zal worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Je bent nooit alleen’

Eerder dit jaar nam Eva samen met haar man Stijn Heymans nog een podcast op waarin ze openhartig vertellen over hun miskraam. In de derde aflevering van hun tweede podcastreeks, die de titel ‘Je bent nooit’ alleen kreeg, wilden ze op een voorzichtige manier laten weten dat praten over zo’n traumatische ervaring wel degelijk kan helpen. ‘Het is iets heel menselijks en net daarom willen we er graag over praten’, klinkt het in de podcast. Wie wil, kan het volledige verhaal van Eva en Stijn hieronder opnieuw beluisteren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: