Home celebs ZIEN: Maarten uit ‘Down the Road 2’ beleefde gisteren de tijd van...

ZIEN: Maarten uit ‘Down the Road 2’ beleefde gisteren de tijd van zijn leven

We kennen Maarten uit het hartverwarmende programma ‘Down the Road’ én uit de videoclip van het nummer  ‘Summer Life’ van zijn idool Regi. Gisteren kwam een van zijn grootste dromen uit, want hij mocht samen met Regi op Tomorrowland staan.

StuBru-presentatrice Eva De Roo nam Maarten mee op het op podium van Garden of Madness om er samen met zijn idool Regi de pannen van het dak te knallen. Als we de foto’s mogen geloven beleefde hij er achter de dj-booth de tijd van zijn leven.

Mooie meisjes

‘Voor de eerste keer op Tomorrowland en al direct achter een dj-booth. Goeien bal, Maarten!’, schreef StuBru gisteren op Instagram. Maarten liet het afgelopen seizoen van ‘Down the Road’ meermaals vallen dat hij een steengoede dj is en bewees dat bij Michele Cuverlier al eens in de studio van StuBru. Zijn favoriete nummer? ‘Walk on Water’ van Milk Inc.

Vorige maand schitterde hij nog samen met Regi in de videoclip van het nummer ‘Summer Life‘. In de clip maakte Maarten er allesbehalve een geheim van dat hij houdt van mooie meisjes, muziek en feesten.

Eind mei stapte Dieter Coppens met zes nieuwe kandidaten het vliegtuig op voor het derde seizoen van ‘Down the Road’. Dat zal wellicht pas volgend jaar te zien zijn.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.