Home celebs ZIEN: Staf Coppens vindt ideale manier om zijn kindjes af te koelen...

ZIEN: Staf Coppens vindt ideale manier om zijn kindjes af te koelen tijdens deze hittegolf

De presentator koppelt er natuurlijk een tof experiment aan vast.

© vtm

Ten huize Coppens hebben ze altijd hilarische oplossingen voor kleine ‘problemen’. Een tand uittrekken gebeurt met een raket, en koel blijven tijdens deze hittegolf pakken Staf en de kinderen ook op een toffe manier aan.

Momenteel beleven we in België de warmste dagen ooit. Kindjes willen natuurlijk buiten spelen met zulk mooi weer, maar de vraag is: hoe hou je hen koel als het meer dan 35°C is? Staf Coppens heeft de ideale oplossing gevonden! Het is zo makkelijk dat iedereen het deze avond thuis zelf kan proberen. Het enige wat je nodig hebt, is een tuinslang en een muur.

Hilarische tijdelijke muurschilderingen

Staf vroeg aan zijn zoon Beau en dochter Nora om tegen een witte muur te staan. Papalief haalde er vervolgens de tuinslang bij en gaf zijn twee deugnieten een heerlijk verfrissende douche. Wanneer de twee wegliepen, zagen ze dat hun afdruk op de muur bleef staan door het grote temperatuurverschil tussen het koude water en de hete stenen. Dat smaakte natuurlijk naar meer, dus het drietal verzon de meest creatieve en hilarische tijdelijke muurschilderingen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Staf postte het filmpje op zijn Instagrampagina met het onderschrift: ‘Veel te warm voor deze kindjes. Nog iemand ideetjes om af te koelen?’ Wel, wij vinden dit alvast een supertof plan. Is er nog iemand die dat straks zal uitproberen?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.