Home celebs Maarten uit ‘Down the Road 2’ schittert in de nieuwe clip van...

Maarten uit ‘Down the Road 2’ schittert in de nieuwe clip van zijn idool Regi

Regi bracht zonet zijn zomersingle uit, die de toepasselijke titel ‘Summer Life’ kreeg. Bij die single hoort een videoclip met in de hoofdrol Regi’s allergrootste fan, Maarten uit ‘Down the Road’. Of het lied een hit wordt, kunnen we niet voorspellen, maar de video is een pareltje.

Fans van ‘Down the Road’ weten dat de 30-jarige Maarten uit het tweede seizoen van de show een grote fan is van Milk Inc. Op de MIA’s mocht hij zijn grote idool Regi eindelijk ontmoeten. Er ontstond onmiddellijk een vriendschap tussen de twee. Regi vroeg zijn kameraad om de hoofdrol te spelen in zijn nieuwste videoclip, en we vermoeden dat die daar niet lang over hoefde na te denken.

In de videoclip voor ‘Summer Life’, Regi’s single samen met OT en Jake Reese, genieten de twee vrienden van een mooie zomerdag. Ze maken een ritje in een cabrio, houden een barbecue en vieren met champagne en (vooral vrouwelijke) vrienden. Maarten is duidelijk in zijn nopjes en haalt zijn signature move, de synthesizer, boven. De ‘Down the Road’-kandidaat maakt er dan ook allesbehalve een geheim van dat hij houdt van mooie meisjes, muziek en feesten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: