Home Lifestyle ZIEN: Dieter Coppens stapt met zes nieuwe vrienden het vliegtuig op voor...

ZIEN: Dieter Coppens stapt met zes nieuwe vrienden het vliegtuig op voor ‘Down the road 3’

Het gezelschap trekt dit jaar naar Spanje en Marokko.

© VRT

We kunnen maar geen genoeg krijgen van Dieter Coppens, en van zijn programma ‘Down the road’, uiteraard! Net na afloop van het twee seizoen maakte hij al bekend dat er een derde seizoen op de planning stond. Die planning ging gisteren samen met zes nieuwe vrienden van start. Dieter stapte met hen het vliegtuig op naar een nieuw avontuur en seizoen vol gelach, geween en liefde.

Een nieuw avontuur voor Dieter Coppens: gisteren stapte hij samen met zes enthousiaste reisgezellen het vliegtuig op, voor het derde seizoen van ‘Down the road’. Dat kondigde hij zonet in de vorm van een vrolijke en goed gevulde Instagrampost aan.

De komende drie weken gaan Brenda (27), Stijn (28), Sophie (19), Peter (32), Jamie (27) en Gitte (27) samen met Dieter en begeleidster Saar op pad. Alle zes hebben ze het syndroom van Down, en alle zes hebben ze enorm veel zin in de reis vol avontuur.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Heerlijk, een nieuwe reis met zes nieuwe vrienden. Ik voel me bevoorrecht, net zoals de hele crew trouwens, om met deze groep te vertrekken. We staan letterlijk soms met open mond en vol bewondering te kijken hoe ze bepaalde dingen aanpakken. Al ben ik lichtjes zenuwachtig: zes nieuwe persoonlijkheden, gaat het klikken? Dit avontuur is zoveel meer dan een tv-programma, ik ben er zeker van dat dit weer één grote ontdekkingsreis zal worden’, liet Dieter weten.

Het gezelschap trekt naar Spanje en Marokko, waar ze een tocht maken van het zonnige Madrid naar het prachtige Marrakech. De enthousiaste groepsleden kennen elkaar nog niet, maar vertrekken vol goede moed en kunnen hopelijk terugkeren naar huis met nieuwe vriendschappen en mooie herinneringen. Wij wensen ze alvast veel plezier!

‘Down the road’ is ten vroegste volgend jaar te zien op Eén.

Lees ook: