Home Lifestyle ZIEN: ‘Down the road’-deelnemers ontmoeten hun idolen uit ‘F.C. De Kampioenen’

ZIEN: ‘Down the road’-deelnemers ontmoeten hun idolen uit ‘F.C. De Kampioenen’

'Meisjes met een brilletje, daar heb ik het altijd voor gehad.'

© Eén

Gisteren keken 1.500 ‘F.C. De Kampioenen’-fans maar liefst 24 uur lang naar hun favoriete serie. Ook de deelnemers van ‘Down the road’ waren van de partij in de bioscoop waar ze kennismaakten met hun grote idolen.

Wat begon als een plezante uitdaging op Twitter, groeide uiteindelijk uit tot een supergeslaagd event. In Kinepolis Antwerpen verzamelden afgelopen vrijdagavond 1.500 diehard ‘F.C. De Kampioenen’-fans voor een heuse marathon van hun favoriete serie. De allerleukste afleveringen van 21 seizoenen werden gedurende 24 (!) uur afgespeeld op groot scherm. Daarnaast tekenden 3.500 mensen present in Antwerpen, Gent en Hasselt voor een hattrick: drie afleveringen na elkaar van het komische programma. Een unicum, en dat wilden de acteurs uit de populaire reeks natuurlijk ook niet missen.

Knuffels en gigantisch grote glimlachen

Boma, Doortje, Carmen, Xavier en co zakten af naar de cinema, die voor de gelegenheid was omgedoopt tot een ‘F.C. De Kampioenen’-walhalla, om de moedige bioscoopgangers te groeten. Onder hen waren ook de deelnemers aanwezig van een ander Eén-programma ‘Down the road’. Zij waren dolenthousiast dat ze eindelijk hun grote idolen zouden ontmoeten, en die kennismaking was dan ook hartverwarmend.

Ben Rottiers – Pol – begroette Geoffrey, Maarten, Charlotte en co als echte BV’s en Ann Tuts – Doortje – zei onmiddellijk dat ze heel veel naar hen keek op tv. Ben vertelde zelfs stiekem een geheim aan Maud: ‘Meisjes met een brilletje, daar heb ik het altijd voor gehad’. Daarmee verwees hij natuurlijk naar zijn personage Pol dat in de serie samen is met Doortje die zoals iedereen weet een bril draagt. Ook Marijn Devalck gaf met veel plezier toe dat hij een grote fan is van ‘Down the road’. Wat volgde waren veel knuffels, hartelijke gesprekken, nog knuffels, gigantisch grote glimlachen en nog meer knuffels.

Lees ook: