Home Lifestyle Film 500 figuranten gezocht voor ‘F.C. De Kampioenen’-film

500 figuranten gezocht voor ‘F.C. De Kampioenen’-film

Wie weet speel jij binnenkort aan de zijde van Carmen, Doortje, Xavier of Boma.

Foto: PhotoNews

De opnames van de vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film gaan binnenkort van start en ook jíj kan daar in meespelen. Regisseur Jan Verheyen zoekt namelijk nog 500 figuranten.

Na 21 seizoenen en drie succesvolle films is het verhaal van ‘De Kampioenen’ nog altijd niet uitverteld. Er komt een vierde film ‘F.C. De Kampioenen 4 Viva Boma’ en die zou rond Kerstmis in de zalen te zien zijn. De opnames daarvan starten dit weekend, meer bepaald in Aalst. Elke feestganger weet wat er komende zaterdag en zondag te doen is in deze stad… carnaval!

Paasvakantie

Doortje, Boma, Xavier, Carmen en co zullen dan ook meelopen in de grote, populaire stoet. Er werden drie praalwagens met als thema ‘F.C. De Kampioenen’ gemaakt in samenwerking met de carnavalsgroep De Lodderoeigen. Drie cameraploegen zullen op zondag 3 maart een aantal beelden shooten die een grote rol zullen spelen in de finale van de film.

Omdat het onmogelijk is om te midden van al dat feestgedruis alle opnames te doen, keert Jan Verheyen met zijn team en de acteurs in de paasvakantie terug naar Aalst. Op 8, 9, 10 en 11 april wordt de Molenstraat volledig afgesloten en omgebouwd tot een set om een deel van de stoet te reconstrueren.

Daarvoor hebben Boma en co de hulp nodig van jou! Er zijn maar liefst 500 figuranten nodig om die scènes tot leven te brengen. Kan je je vrijmaken die vier dagen en heb je zin om te schitteren naast je favoriete personages? Stuur dan zeker een mail naar fcdefiguratie@gmail.com. Wie weet, heb je dan een rolletje te pakken in een echte bioscoopfilm!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.