Home Lifestyle ‘Down the road 2’: dit zijn de 6 avonturiers die met Dieter...

‘Down the road 2’: dit zijn de 6 avonturiers die met Dieter Coppens door Zuid-Afrika trekken

Jongemannen die van 'vrouwen en bier' houden en meegaan op reis om een lief te vinden: dit begint verdacht veel op 'Temptation Island' te lijken.

down the road
© Eén

Vanaf maandag 4 februari steelt Dieter Coppens weer wekelijks je hart in een nieuw seizoen van ‘Down the road’. Hij doet dat met behulp van deze zes toppers, die hij meeneemt op een reis door het prachtige Zuid-Afrika.

1 / 6
Maud (22)
Geoffrey (20)
Julie (25)
Yens uit Zoutleeuw (20)
Charlotte (21)
Maarten (29)
Maud (22)
Maud (22)

Maud uit Mortsel wilt ooit alleen een wereldreis maken, maar oefent eerst even met Dieter en de rest. Ze is een actieve dame: Maud werkt voor de CM in Mechelen, bij het UZA en als vrijwilliger op een kleuterschool.  Verder houdt ze van dansen – liefst op ‘Dancing Queen’ van ABBA -, eten, fuiven, ‘Thuis’ kijken en fotograferen.

Geoffrey (20)
Geoffrey (20)

Geoffrey uit Rotselaar is – samen met Yens – de jongste van de groep. Hij laat zich echter niet tegenhouden door zijn leeftijd: Geoffrey gaat mee op reis om de vrouw van zijn leven te vinden. Of toch op zijn minst een lief voor even. De vrouwen imponeren doet hij door af en toe de show te stelen. We hebben een licht vermoeden dat Geoffrey ‘nogal ne kerel’ is, zo iemand met wie je al eens kan lachen.

Julie (25)
Julie (25)

Julie uit Langdorp is eerder introvert, maar wil tijdens de reis aan haar ouders en aan de wereld tonen wat ze kan. Met dit avontuur probeert ze aan haar mama en papa te bewijzen dat ze zelfstandig is. Dit jaar studeert ze af en zal ze op zoek gaan naar werk. Julie is net zo’n dancing queen als Maud, en houdt ook van muziek en televisie kijken.

Yens uit Zoutleeuw (20)
Yens uit Zoutleeuw (20)

Yens is een stoere beer en een zachte knuffelbeer tegelijk. Hij is een echte durver die houdt van fitness en avontuur, maar heeft ook zijn eigen macramébedrijfje met armbandjes die hij verkoopt aan familie en vrienden. Vrouwen versieren zit er niet in voor Yens: zijn lief Inez zit thuis op hem te wachten. Deze beer is trouwens een echte Olympiër: hij speelt elk jaar tennis op de Special Olympics.

Charlotte (21)
Charlotte (21)

Charlotte uit Pulderbos wilde graag eens op reis zonder ‘het gemoei en gezaag’ van haar ouders, maar dat moet je niet tegen haar mama zeggen. Ze is open en sociaal en volgens haar beschrijving ‘erg populair bij de jongens’. Euhm, is het niet Yens, de enige jongen mét een lief, die we hier zo verliefd in Charlottes ogen zien staren? O-ooh.

Maarten (29)
Maarten (29)

Maarten uit Aartselaar gaat naar eigen zeggen graag op reis met vrouwen en bier. Ligt het aan ons, of begint dit een beetje op ‘Temptation Island’ te lijken? Verder is Maarten een echte scout, met als specialiteit vuur maken. Hij komt over als een stoere kerel, maar heeft eigenlijk een erg klein hartje. Het is ook met een heel klein hartje dat Maarten op het vliegtuig naar Zuid-Afrika stapt, want de arme kerel heeft vliegangst. We voelen al een vroege eerste uitdaging voor Dieter komen.

Een tweede seizoen van een succesvol programma maken, is een uitdaging. Gelukkig doen de eerste beelden van het nieuwe seizoen vermoeden dat ook ‘Down the road 2’ dik oké zal zijn.

Je ziet ‘Down the road’ vanaf 4 februari elke maandag om 20u40 op Eén. 

Meer programma’s om naar uit te kijken: