Home celebs Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een nieuwe vriendin

Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een nieuwe vriendin

De hashtag #wifeyforlifey spreekt voor zich!

© VTM

Dat de kandidaten van ‘Blind Getrouwd’ het geloof in de liefde niet kwijt zijn geraakt, mag wel duidelijk zijn. Sonny vond opnieuw de liefde en ook Christophe toonde begin deze maand trots ‘de man die zijn hart gelijmd heeft’. Maar ook Lothars hartje slaat opnieuw sneller, want ook hij stelt nu officieel zijn nieuwe vriendin voor op Instagram.

Beiden stapten ze met zeer hoge verwachtingen in het ‘Blind Getrouwd’-avontuur, maar helaas sloeg de vonk niet over tussen Tatiana en Lothar. Hoewel de klik er op het trouwfeest aanvankelijk wel was, volgden de twijfels al snel op de huwelijksreis in Thailand. Ondanks de tips van de experts bleef de trouwring op het einde van het experiment dus niet rond de vinger bij Tati en Lothar, maar eindeloos veel respect hadden de twee wel nog steeds voor elkaar. Maar wie de 26-jarige Antwerpenaar op Instagram volgt, weet dat er een leven na ‘Blind Getrouwd’ is en dat hij sinds kort opnieuw tot over zijn oren verliefd is!

Insta official

‘Je hebt geen idee hoeveel kriebels ik in mijn buik voel als jij in de buurt bent’, schrijft Lothar onder een selfie die hij gisteren op Instagram postte. En mocht het dan nog niet duidelijk zijn dan nemen de hashtags #eternallove en #wifeyforlifey alle twijfel wel weg. Lothar heeft zijn hart verloren aan de 26-jarige Kelsey. Zij reageerde dan ook onder de foto ‘Ik zie je graag’, en postte dezelfde foto op haar profiel met een al even romantisch onderschrift: ‘Liefde is maar een woord tot je de juiste persoon vindt om het aan te tonen.’

Hoe de twee elkaar leerden kennen is nog niet duidelijk, maar Lothar lijkt wel al kennis gemaakt te hebben met zijn schoonfamilie als we Instagram mogen geloven. Op Instagram regent het alvast positieve reacties onder de kiekjes. Zo reageerde Christophe uit ‘Blind Getrouwd’ met ‘Schoon, tijger!’ en laat ook Nick weten dat Lothar zijn geluk echt verdient! En dat kunnen wij alleen maar beamen!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.