Home celebs MUST SEE: James Corden organiseert legendarische trefbalmatch met tal van celebs

MUST SEE: James Corden organiseert legendarische trefbalmatch met tal van celebs

Onder anderen Michelle Obama, Harry Styles, Kate Hudson, Benedict Cumberbatch en Mila Kunis spelen mee.

© cbs

Presentator James Corden organiseert een epische trefbalmatch waarin een vrouwelijk celebteam het opneemt tegen mannelijke sterren.

We kennen James Corden vooral van zijn hilarische ‘Carpool Karaoke’-format, waarbij hij telkens een celeb oppikt met de auto om vervolgens zijn of haar grootste hits luidkeels mee te zingen. Voor zijn allernieuwste idee is zijn auto helaas een tikkeltje te klein, of hij zou een bus moeten huren. De bestie van alle celebs brengt immers maar liefst tien beroemdheden samen.

Verrassingsgast

Dit keer zullen ze niet zingen of gênante verhalen vertellen, maar een partijtje trefbal spelen. Vrouwelijke celebs uit Amerika nemen het daarbij op tegen mannelijke sterren uit Groot-Brittannië. James wist opnieuw een aantal indrukwekkende namen te verzamelen. Zo bestaat het vrouwenteam uit Kate Hudson, Mila Kunis, Melissa McCarthy, Allison Janney en Lena Waithe. Hun teamkapitein is niemand minder dan Michelle Obama.

James neemt zelf het mannenteam onder zijn vleugels, en daarin zitten Harry Styles, Benedict Cumberbatch, John Bradley (die Sam speelde in ‘Game of Thrones’) en Reggie Watts. De mannen komen voorlopig nog een teamlid tekort, dus er komt hoogstwaarschijnlijk een bekende verrassingsgast opdagen. Spannend!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De wedstrijd zal op maandag 17 juni uitgezonden worden op CBS en kan je hopelijk snel daarna terugvinden op James’ YouTubekanaal. De match is onderdeel van een reeks afleveringen van ‘The Late Late Show With James Corden’ die in Londen opgenomen worden. Wij supporteren alleszins voor het vrouwenteam en we hopen stiekem dat Harry geen bal op zijn mooie snoet krijgt.

Lees ook: