Home celebs HOERA: Lady Gaga is verloofd met Christian Carino

HOERA: Lady Gaga is verloofd met Christian Carino

Lady Gaga
© Reporters

Wedding bells in Hollywood want Lady Gaga (32) is verloofd met haar grote liefde Christian Carino (49)! Dat bevestigde de ‘A Star is Born‘-actrice zopas zelf tijdens een speech op een gala van het Amerikaanse magazine ELLE.

Groot nieuws ten huize Mother Monster want Lady Gaga en Christian Carino zijn verloofd. Dat bevestigde de zangeres/actrice zopas zelf. Tijdens een speech op een gala van het Amerikaanse magazine ELLE noemde Gaga Carino haar ‘verloofde‘.

View this post on Instagram

#ladygaga #christiancarino #LOVE

A post shared by Lady Gaga & Christian Carino ❤ (@stefanicarino) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer het huwelijksaanzoek precies plaatsvond, is voorlopig niet duidelijk maar de Hollywoodster draagt nu al een paar maanden een flinke diamant rond haar linkerringvinger. Wat al langer de speculatie voedt dat ze inderdaad een verloofde vrouw was. Gaga en Carino werden begin februari van vorig jaar voor het eerst gespot tijdens de Super Bowl en wist sindsdien hun relatie erg low-key en uit de pers te houden.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.