Home celebs HOERA: Pippa Middleton verwelkomde zonet haar eerste kindje

HOERA: Pippa Middleton verwelkomde zonet haar eerste kindje

Een speelkameraadje voor nichtje Charlotte en neefjes George en Louis! 👶🏼

pippa middleton
PHOTO NEWS

Prinses Charlotte en haar broers George en Louis hebben er een speelkameraadje bij! Pippa Middleton (35) en James Matthews (43) zijn gisterenmiddag de trotse ouders geworden van hun eerste kindje.

Philippa – Pippa voor de vrienden – Middleton beviel gisteren om iets voor 14 uur van een zoontje.

‘Iedereen is ontzettend blij. De moeder en baby stellen het wel’, wist royaltywatcher Rebecca English te melden via Twitter. De naam van de baby is voorlopig nog een raadsel.

Eind april onthulde de Britse krant Sunday Express dat Kates jongere zus en haar echtgenoot James Matthews (43) hun eerste kindje verwachtten.

Het echtpaar was afgelopen vrijdag nog te gast op het huwelijksfeest van prins William en Harry‘s nicht prinses Eugenie.

pippa middleton

James Matthews en Pippa Middleton afgelopen vrijdag op weg naar de huwelijksceremonie van prinses Eugenie en Jack Brooksbank.

Van knipperlichtrelatie tot huwelijk

Pippa en James ontmoetten elkaar in 2012 en vormden enkele maanden een koppel tot ze datzelfde jaar nog uit elkaar gingen. Zodra Pippa haar relatie met haar volgende vriendje verbrak in 2015, werd ze opnieuw met James gespot.

De chemie tussen Pippa en James valt niet te ontkennen.

‘Pippa kon James nooit uit haar hoofd zetten’, wist een bron E! News toen te vertellen. ‘Hij is héél charismatisch en lief. De chemie tussen hen valt niet te ontkennen.’

Middleton en Matthews verloofden zich in juli 2016. Net geen jaar later, op 20 mei 2017, stapten de twee in het huwelijksbootje in het Engelse graafschap Berkshire. Pippa droeg een op maat gemaakte bruidsjurk van Giles Deacon.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.