Home celebs Kristin Davis post throwback-foto van ‘Sex and the City’ zonder Kim Cattrall

Kristin Davis post throwback-foto van ‘Sex and the City’ zonder Kim Cattrall

De ruzie tussen de dames is duidelijk nog niet bekoeld.

Carrie, Charlotte, Samantha en Miranda waren in de populaire serie ‘Sex and the City’ beste vriendinnen, maar in reallife zijn ze dat allesbehalve. Een recente Instagrampost van Kristin Davis bewijst dat het nog steeds dikke ambras is tussen de hoofdrolspeelsters.

Het doet nog steeds pijn om het te horen, maar de hechte vriendschap van de vier hoofdpersonages in ‘Sex and the City’ was helaas een sterk staaltje acteerwerk. In het echte leven kunnen Kristin Davis (Charlotte), Cynthia Nixon (Miranda) en Sarah Jessica Parker (Carrie) niet meer door één deur met Kim Cattrall.

Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker vochten hun ruzie al in het openbaar uit via sociale media. En het lijkt er nu op dat de gemoederen tussen de dames nog steeds niet bedaard zijn. Dit keer was het Kristin Davis die wat olie op het vuur gooide. Ze deed iets wat haar brave personage nochtans absoluut niet zou goedkeuren.

Steek

Kristin postte naar aanleiding van de Emmy Awards afgelopen maandag een throwback-foto. De actrice heeft leuke herinneringen aan de Emmy’s. Tijdens dat groot event worden de belangrijkste televisieprijzen uitgereikt en ‘Sex and the City’ mocht vroeger zelf heel wat beeldjes in ontvangst nemen. Kristin schreef dat ze allemaal zo’n ontzettend geluk hebben dat ze mogen doen wat ze doen. Op de foto van 2004 poseert ze naast haar medespeelsters, maar onmiddellijk valt op dat er iemand ontbreekt: Kim Cattrall.

Volgens velen een duidelijke steek naar de actrice die zo opnieuw uit de boot valt. Heel wat mensen reageerden dan ook verontwaardigd op de post. ‘Waar is Kim?!’, ‘De serie zou nog niet half zo goed zijn als Kim niet had meegespeeld’ en ‘Dit begint op “Mean Girls” te lijken, niet cool’ waren de reacties.

Diegene die hoopten dat er ooit nog een nieuwe ‘SATC’-film zou komen, kunnen die droom dus weer opbergen, want de bitch fight blijft voorlopig nog even duren.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.