Home Lifestyle Televisie ‘Sex and the City’: deze seksscène werd om begrijpelijke reden geschrapt uit...

‘Sex and the City’: deze seksscène werd om begrijpelijke reden geschrapt uit de serie

En daar zijn we heel erg blij om!

sex and the city
Instagram: everyoutfitonsatc

In ‘Sex and the Ciy’ zien we Samantha regelmatig van bil gaan, maar blijkbaar was er één bepaalde scène die voor HBO te expliciet was om uit te zenden. Beelden hebben we (gelukkig) niet, maar een artikel uit Vanity Fair doet alvast meer details uit de doeken.

De seksscènes uit ‘Sex and the City’ kunnen we al lang niet meer op onze twee handen tellen, maar toch is er één scène die het kleine scherm nooit gehaald heeft. Uit een artikel van Vanity Fair blijkt namelijk dat het het desbetreffende moment net iets te pikant was voor HBO.

‘The Monogamists’

De scène in kwestie hoort bij de aflevering ‘The Monogamists’ uit het allereerste seizoen van de serie. En het zal je misschien verbazen, want het is niet Samantha maar net Charlotte die de hoofdrol speelt tijdens de nooit vertoonde seksscène. Wie een goed geheugen heeft, herinnert zich vast nog dat de brunette toen een relatie had met een man die wel een heel grote fan was van orale seks. Alleen waren ze bij HBO hier net iets minder voor te vinden aldus ‘Sex and the City’-bedenker Darren Star.

‘In de scène zie je hoe hij het hoofd van Charlotte naar beneden duwt in de hoop dat ze hem zou pijpen. Niet veel later zie je hoe de brunette hem confronteert met zijn gedrag. Ze slingert hem een aantal verwijten naar het hoofd en stormt vervolgens de kamer uit. Alleen keert ze enkele seconden later al terug en treft ze hem en zijn golden retriever aan in een compromitterende positie…’.

We kunnen het er dus over eens zijn dat ze bij HBO overschot van gelijk hadden om de scène te schrappen. Het is bovendien niet de eerste keer dat ze bepaalde verhaallijnen in de serie aangepast hebben. In de aflevering ‘Attack of the Five-Foot-Ten Woman’ uit het derde seizoen hing een beeld van de heilige maagd Maria vol met condooms. En ook hier vonden mensen dat de makers een grens overschreden hadden dus werd de scène aangepast.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.