Home celebs Kim Cattrall haalt uit naar Sarah Jessica Parker: ‘Ik heb je steun...

Kim Cattrall haalt uit naar Sarah Jessica Parker: ‘Ik heb je steun en medeleven in deze tragische tijden niet nodig’

Na het overlijden van Christopher Cattrall, de broer van Kim, bood SJP haar medeleven aan, maar daar was de ‘Sex and the City’-actrice duidelijk niet mee opgezet.

Kim Cattrall
Instagram: bestofsexandthecity

In een recent interview zei Kim Cattrall dat ze nooit vriendinnen was met ‘Sex and the City’-collega Sarah Jessica Parker en dat heeft ze gisteren nog maar eens laten blijken. SJP wou Kim een hart onder de riem steken na het overlijden van haar broer, maar daar moest de actrice niets van weten.

Wie dacht dat het maar geruchten waren dat Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker nooit vriendinnen waren, moeten we vandaag helaas teleurstellen. SJP heeft haar ex-collega gecondoleerd met het verlies van haar broer. Christopher Cattrall was sinds 30 januari vermist, maar werd begin februari dood teruggevonden in zijn thuisstad.

Steunbetuiging

Toen Kim het nieuws bekendgemaakt heeft op haar Instagramaccount heeft Sarah Jessica Parker onder de foto gereageerd. ‘Beste Kim, mijn liefde en steun gaat uit naar jou en je familie. En een goede reis aan je geliefde broer. Xx’.

#SexandtheCity

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Een teken van respect en een beleefd gebaar van de actrice, maar Kim moest er niets van weten en dat heeft ze duidelijk laten merken ook. Zo heeft ze SJP pijnlijk en zeer openlijk op haar plaats gezet. De 61-jarige actrice reageerde op Instagram met het volgende: ‘Ik heb je steun en medeleven in deze tragische tijden niet nodig @sarahjessicaparker’.

Harde woorden

En dit was nog lang niet alles. Onder de foto ging Kim Cattrall gewoon door. ‘Mijn moeder vroeg me vandaag wanneer die hypocriete @sarahjessicaparker me eindelijk met rust gaat laten. Haar bemoeizucht doet me alleen maar denken aan hoe wreed ze vroeger en nu nog steeds is’.

‘Laat het me HEEL duidelijk maken (mocht dit nog niet het geval zijn’. Jij bent geen familie. Jij bent ook geen vriendin. Ik schrijf dit om je te vertellen dat je moet stoppen met deze tragedie uit te buiten in de hoop om je imago te herstellen’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.