Home Lifestyle Film SNIF: er komt dan toch geen derde ‘Sex and the City’-film

SNIF: er komt dan toch geen derde ‘Sex and the City’-film

Mogen we dan nu huilen?

film
Giphy.com

In december vorig jaar kregen we te horen dat er een derde ‘Sex and the City’-film op komst was, maar vandaag zullen er een heleboel fans teleurgesteld worden. Sarah Jessica Parker herself heeft namelijk net bevestigd dat de vier vriendinnen toch geen reünie houden op het grote scherm.

Het vervolg op de tweede film ging normaal dit jaar nog in productie, maar Sarah Jessica Parker heeft onthuld dat de makers het project op de lange baan hebben geschoven. In een interview met ‘Extra’ heeft de actrice het volgende gezegd: ‘Het is voorbij. We doen het niet. Ik ben zo teleurgesteld. We hadden een prachtig, grappig, hartverscheurend en herkenbaar script en verhaal.’

Omg GIFs - Find & Share on GIPHY

‘Het is niet alleen jammer dat we het verhaal niet meer kunnen vertellen en dat we deze ervaring moeten missen, maar het publiek was zo enthousiast over de derde film’, aldus SJP.

Volgens geruchten waren er wel enkele meningsverschillen tussen Kim Cattrall (Samantha) en de studio, maar daarover werd er nog niets officieel bevestigd door Warner Bros. of door de woordvoerder van Kim.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.