Home celebs Kirsten Dunst is bevallen van haar eerste kindje

Kirsten Dunst is bevallen van haar eerste kindje

En het is een...

Instagram @rodarte

Kirsten Dunst en haar partner Jesse Plemons kregen hun eerste kindje samen. Ze zijn de trotse ouders van een zoontje. De naam van het jongetje is nog niet bekend.

Kirsten Dunst (36) en Jesse Plemons (30) leerden elkaar in 2016 kennen op de set van de populaire serie ‘Fargo’. Ze speelden er een getrouwd koppel, en ook in real life sloeg de vonk sloeg over. Begin 2017 ging Jesse op één knie en vroeg hij Kirsten ten huwelijk. Het resultaat daarvan mochten we bewonderen op de rode loper van de Golden Globe Awards, waar de actrice verscheen met een prachtige verlovingsring.

Kinderwens

Vorig jaar maakte Kirsten in een interview al duidelijk dat ze een kinderwens had. ‘Ik werk al sinds ik drie jaar was’, aldus Kirsten in Marie Claire. ‘Nu is het eindelijk tijd om kindjes te krijgen en te chillen. Ik was nooit echt een babypersoon tot mijn metekindje werd geboren. Ik zie haar zo graag! Die liefde kan je enkel begrijpen als je zelf een kindje krijgt.’

Kleintje

Eerder dit jaar maakte Kirsten met een prachtige fotoshoot voor modemerk Rodarte bekend dat ze zwanger was. Ze was toen zo’n 5 maanden ver. Afgelopen weekend beviel ze van haar kleintje, en dat samen met haar – naar eigen zeggen – beste vriend. Smelt! Volgens een bron die dicht bij het koppel staat, stellen zowel de mama als de baby het goed. Wij zijn alvast benieuwd naar de naam van de kleine spruit!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.