Home FASHION & BEAUTY Beautynieuws: Kirsten Dunst voor L’Oréal

Beautynieuws: Kirsten Dunst voor L’Oréal

L'Oréal Professionnel
Herinner je je de film The Virgin Suicides? Grote kans dat je je véél en lang wapperend blond haar voor de geest haalt. Eén van deze wavy blondines is Kirsten Dunst en zij werd door haarproductenmerk L'Oréal Professionnel gevraagd als het nieuwe gezicht.

Wie is Kirsten Dunst?

Nee, we verwachten niet dat we je dit nog moeten uitleggen. Toch nog een paar weetjes over de actrice, die je misschien nog niét wist:

* ze begon haar carrière als kindmodel bij modellenbureau Ford

* ze acteerde in meer dan 50 films

* ze is geboren in New Jersey maar eigenlijk van Duitse afkomst, haar papa is Duits, haar mama Zwitsers. Ze heeft intussen ook een Duits paspoort. Kirsten 'Doenst' is dus eigenlijk de juiste uitspraak van haar naam.

* haar droom is om zelf producties te maken, ze heeft al een naam voor het bedrijf: 'Wooden Spoon Productions', genoemd naar de houten lepels die grootmoeder Dunst gebruikte om Kirsten in bedwang te houden. Naar eigen zeggen wil Kirsten met de naam 'vrouwen en creativiteit' omvatten. Tja, 't is maar hoe je het bekijkt.

* Haar koosnaampje is Kiki

* Kirsten is best ijdel: in 1995 sloeg ze de rol van Chrissy af in de film 'Now and Then' omdat ze er wat kilo's voor moest aankomen

* In 2011 won ze de award voor beste actrice in Cannes voor de film Melancholia van Lars Von Trier.

* Ze is nu samen met acteur Garret Hedlund (het was vast die Duitsklinkende naam die haar over de streep trok), maar is het ex-liefje van Jake-Zwijmel-Gyllenhaal.

* Ze kuste ooit Brad Pitt in Interview With the Vampire. Haar conclusie daarover? "Iedereen vond dat ik zoveel geluk had om hem te mogen kussen, ik vond het disgusting." Say what? Anderzijds: ze was maar 11 jaar oud toen de film opgenomen werd dus misschien had ze toch ook een béétje gelijk. Maar als ze volgende keer een body double nodig hebben, mogen ze gerust de Flairredactie even bellen.

Wat gaat ze voor L'Oréal Professionnel doen?

Ze wordt het gezicht van drie grote lanceringen van haarproducten in 2014. Op het programma:

* Januari: Wild Stylers: stylingproducten voor volumineuze rock-kapsels met een vrouwelijke touch

* Maart: Beach waves: een behandeling in het kapsalon waarbij je een beachy (je weet wel, nonchalante krullen alsof je een dag naar het strand bent geweest) look krijgt aangemeten die wel 8 weken houdt. Deze intrigeert ons het meest, hierover ongetwijfeld snel meer op www.flair.be!

* April: Absolut Repair Lipidium: één behandeling in het kapsalon en je haar is weer volledig hersteld. Intrigeert ons óók, dus een review volgt snel na de lancering.

To be continued dus..

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.