Home celebs Kim Kardashian zoekt namen voor haar twee überschattige puppy’s (en jij kan...

Kim Kardashian zoekt namen voor haar twee überschattige puppy’s (en jij kan een suggestie doen)

Wat dacht je van Salt en Pepper of Ying en Yang?

© Getty

Kim Kardashian liet gisteren weten dat ze nog maar eens aan gezinsuitbreiding heeft gedaan. In de lente beviel ze nog van haar vierde kindje Psalm, maar een vijfde zit er voorlopig nog niet aan te komen. Wat ze dan wel deed om de Kardashian-familie nog groter te maken? Ze nam twee schattige puppy’s in huis en zoekt nu naar gepaste namen voor de beestjes.

‘Maak kennis met onze twee nieuwe baby’s’, schreef ze in een enthousiaste post op Instagram. ‘We hebben wel nog een probleempje, want we weten niet hoe we ze moeten noemen. North stelde voor om de witte pomeriaan Saké te noemen de zwarte de naam Soba of Sojasaus te geven. Laat alstublieft weten welke namen jullie in gedachten hebben.’

Er kwamen natuurlijk al heel wat suggesties binnen. Zo kwam iemand op het idee om de twee hondjes Salt en Pepper te noemen en vond een andere volger de namen Ying en Yang wel passen bij de hondjes. De grappigste namen tot nu toe? Dim en Sum!

Soba

Op Twitter vroeg ze aan haar volgers om te stemmen op hun favoriete naam. Momenteel staat Soba aan kop met 74% van de stemmen. De Kardashians hebben de laatste weken veel miserie gehad met hun huisdieren. In ‘Keeping Up with the Kardashians’ was te zien hoe Khloé haar nichtje North een hamster cadeau deed. In een van de volgende afleveringen neemt de familie al afscheid van het beestje.

Of de pomeriaantjes een cadeautje zijn voor North is nog niet duidelijk. We hopen wel dat zij het iets langer volhouden in het gigantische huis van Kim en Kanye. To be continued

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: