Home celebs OEPS: Chrissy Teigen zet per ongeluk haar e-mailadres op Twitter en wordt...

OEPS: Chrissy Teigen zet per ongeluk haar e-mailadres op Twitter en wordt overspoeld door fanmail

Het model deelde enkele reacties: 'Ik was 100% zeker dat dit een penis zou zijn.'

© getty

Topmodel Chrissy Teigen is soms een echte kluns, en that’s why we love her! Zo postte ze nu per ongeluk haar e-mailadres op Twitter, waarna ze overspoeld werd door fanmail.

Chrissy Teigen is een van onze favoriete celebs op sociale media, want ze post altijd grappige en doodeerlijke berichten. Haar laatste bijdrage was echter iets té eerlijk, zelfs voor Chrissy. Ze plaatste namelijk per ongeluk haar e-mailadres op Twitter. Ze vergat de info te blurren, en daar waren fans niet rouwig om.

Als jij al vloekt dat er na een dagje verlof dertig mails in je inbox zitten, stel je dan eens voor wat er gebeurt als de gegevens van een wereldbekende ster voor het grijpen liggen. Chrissy werd in de minuten na het voorval overspoeld door fanmail. Sommigen vonden er zelfs niets beter op dan mevrouw Legend te bellen via FaceTime, want dat is mogelijk als je iemands mailadres hebt.

Dick pick?

Chrissy onderging de gevolgen van haar stommiteit als een echte topper. Ze besloot zelfs op enkele telefoontjes te reageren. Met een bang hartje weliswaar… ‘Ik was 100% zeker dat dit een penis zou zijn, maar neen. Het was gewoon een vriendelijke onbekende‘, schreef Chrissy op haar Twitterpagina onder een filmpje van het korte gesprekje. Die mensen beleefden ongetwijfeld de avond van hun leven! Grappig detail: Chrissy’s mama zat naast haar terwijl de twee aan het wachten waren op hun avondeten.

Die eerste paar telefoontjes en mailtjes waren waarschijnlijk nog grappig. Maar de stortvloed aan reacties die in de minuten daarop volgden, bleken minder amusant. Chrissy’s mailbox en FaceTime gingen in overdrive. ‘Stop alsjeblieft’, smeekte Chrissy. ‘Ik heb een familie.’ Ondertussen deed ze er alles aan om het vervelende probleempje op te lossen. Knorrende maag of niet, het avondeten kon op dat moment waarschijnlijk wel even wachten.

Even later slaagde ze erin om haar e-mailadres te veranderen zodat de duizenden mailtjes en telefoontjes eindelijk stopten. ‘Ik hou van jullie en dank je voor de lieve woorden’, schreef ze nog aan haar vele fans die van de gelegenheid gebruikt hadden gemaakt om hun idool een berichtje te sturen.

Oeps x 2

Het was niet de eerste keer dat Chrissy zonder dat ze het wist persoonlijke informatie lekte naar de buitenwereld toe. Toen ze haar kookboek uitbracht, stond daar een schattige foto in van haar hond. Wat het topmodel vergat, was dat het beestje een halsband droeg met daarop haar telefoonnummer.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.