Home celebs SMELT: Chrissy Teigen en John Legend laten koppeltattoo zetten

SMELT: Chrissy Teigen en John Legend laten koppeltattoo zetten

De inkt verwijst ook naar hun 2 schattige kindjes.

© photo news

Supermodel Chrissy Teigen en zanger John Legend zijn al getrouwd en ze hebben 2 schattige kindjes samen. Toch wilden ze hun liefde voor elkaar nog eens vastleggen met een streepje inkt.

Chrissy Teigen en John Legend zijn een van onze favoriete celebkoppels. Ze schreeuwen hun liefde voor elkaar uit op sociale media, en ze zijn niet bang om elkaar eens goed vast te pakken op de rode loper van een première. Toch kan het koppel nóg meer #couplegoals worden, want ze lieten onlangs samen een tatoeage zetten.

View this post on Instagram

JOY – highland park. SO GOOD.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Liefde

Het is een heel subtiele, fijne tekst op de binnenkant van hun arm die verwijst naar hun liefde voor elkaar én de liefde voor hun twee superschattige kindjes: dochtertje Luna (3) en zoontje Miles (10 maanden). Bij Chrissy staan de drie namen van haar gezin handgeschreven in inkt: ‘johnlunamiles’, en bij John lezen we: ‘chrissylunamiles’.

Chrissy is in de wolken met haar nieuw ‘accessoire’. ‘We zijn een coole tattoofamilie nu’, schrijft ze al lachend op haar Instagrampagina. En ze bedankt de tattoo artist nog eens die voor de kunstwerkjes op hun lichaam zorgde. All of me loves all of you. En we love that tattoo!

View this post on Instagram

by far the stupidest thing you will see today

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.