Home celebs LOL: Chrissy Teigens voeten moeten verborgen of bewerkt worden in al haar...

LOL: Chrissy Teigens voeten moeten verborgen of bewerkt worden in al haar foto’s

Haar eis werd bovendien door haar advocaten opgenomen in haar contract.

Chrissy Teigen
Photonews

Een grote neus, een moedervlek op een ongewenste plaats, te dunne lippen… We hebben allemaal onze onzekerheden, en dat is ook zo bij Chrissy Teigen. Het model heeft namelijk zo’n hekel aan haar voeten dat ze eist dat die in al haar foto’s bewerkt of verborgen worden.

Tijdens ‘The Ellen Show’ had Chrissy een gesprek met Ellen DeGeneres over haar voetenfobie. Zo vertelde ze dat ze blote voeten haat, waarop ze onmiddellijk haar tenen bedekt, die op dat moment zichtbaar waren in haar schoenen. Toen de gastvrouw wat beter naar haar voeten wilde kijken, ging het model prompt met haar poep op haar voeten zitten, zodat niemand ze kon zien.

‘I hate them’

Heeft Chrissy Teigen er dan vrede mee dat ze te zien zijn in alle professionele foto’s die van haar worden genomen? ‘Vroeger stond het letterlijk in mijn contract met Sports Illustrated: geen voeten. Ik probeerde ze tijdens een fotoshoot altijd in het zand te begraven.’ Zo had de vrouw van John Legend er samen met haar advocaten iets op gevonden om dat lichaamsdeel subtiel te verbergen.

Ondanks het feit dat ze haar voeten haat, draagt Chrissy wel nog steeds schoenen met open teen. Je kan sneakers en enkellaarsjes namelijk niet met alles combineren, aldus Chrissy. Dan maar hopen dat er niemand kijkt!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.