Home Lifestyle Body Chrissy Teigen doodeerlijk over haar post-baby-gewicht op Twitter: ‘Ik hou gewoon te...

Chrissy Teigen doodeerlijk over haar post-baby-gewicht op Twitter: ‘Ik hou gewoon te veel van eten’

Ze omarmt de overgebleven zwangerschapskilootjes.

© PHOTO NEWS

Chrissy Teigen staat bekend om haar grappige én doodeerlijke posts op sociale media. Dit keer vertelt ze openhartig over haar overgebleven zwangerschapskilo’s: ‘Ik weeg nog steeds 9 kilo meer dan voorheen.’

Chrissy Teigen en haar hubby John Legend zijn de trotse ouders van twee superschattige kindjes. Luna is drie jaar en Miles is tien maanden oud. Het topmodel is een must follow op sociale media vanwege haar hilarische berichten. Ze gaat geen enkel onderwerp uit de weg, en ze is keer op keer de eerlijkheid zelve. Zo ook over haar post-baby-gewicht na de bevalling van haar zoontje.

View this post on Instagram

Somi Somi!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Die laatste zwangerschapskilootjes

Blijkbaar stelden heel wat mensen haar de laatste tijd de vraag: ‘Hoe kan jij zo veel eten?’ Haar antwoord is klaar en duidelijk: ‘Omdat ik gewoon te veel van eten hou.’ Amen Chrissy! Ze vertelt dat ze nog steeds niet op haar oorspronkelijke gewicht zit, maar dat haar dat eerlijk gezegd niets kan schelen. ‘Ik ben nu negen kilo zwaarder dan voor ik zwanger was van Miles’, schrijft Chrissy. ‘Hij is nu tien maanden oud en ik raakte nooit die laatste zwangerschapskilootjes kwijt, maar ik accepteer mijn nieuwe lichaam.’

Postnatale depressie

Ze voegt er nog in een andere tweet aan toe dat ze vroeger een stuk dunner was, maar dat die slanke lijn haar niet per se gelukkig maakte. ‘Ik woog het minst toen ik net bevallen was van Luna. Dat kwam door een postnatale depressie. Geef mij dus maar die extra kilootjes en dit gevoel!’ Het is duidelijk dat Chrissy geen bord pasta zal laten staan om in die ienie mini bikini te passen.

Haar volgers vinden het zalig dat Chrissy zo realistisch en oprecht is. ‘Je ziet er prachtig uit’, ‘Dank je dat je zo eerlijk bent’ en ‘Jij bent een echt rolmodel’ waren maar enkele van de positieve commentaren.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.