Home celebs Topmodel Doutzen Kroes lanceert persoonlijk videodagboek op haar eigen YouTube-kanaal

Topmodel Doutzen Kroes lanceert persoonlijk videodagboek op haar eigen YouTube-kanaal

De mama van twee zal filmpjes delen van haar professionele bezigheden én haar privéleven.

© youtube Doutzen Kroes

Supermodel Doutzen Kroes gunt ons het komende halfjaar een blik in haar leven, want ze start haar eigen YouTube-kanaal. We krijgen niet enkel haar professionele bezigheden te zien, maar ook haar gezin zal uitgebreid aan bod komen in de video’s.

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het leven van een topmodel eruitziet? Wel, vanaf morgen – woensdag 18 september – worden al je vragen beantwoord. Doutzen Kroes (34), een van de bekendste modellen ter wereld, lanceert dan namelijk haar eigen YouTube-kanaal. 25 weken lang zal de Nederlandse ons met ‘Doutzen Diaries’ een inkijk geven in haar dagdagelijkse bezigheden. De kleine preview die nu al online staat, ziet er veelbelovend uit! Zo zien we Doutzen die met traantjes afscheid neemt van haar gezin als ze vertrekt naar alweer een nieuwe opdracht, maar ook toffe familieuitstapjes en rodelopermomenten.

Echtelijke ruzies en schattige kindjes

Elke woensdag komt er een nieuwe video online, en die zal duidelijk niet alleen gaan over haar succesvolle carrière. ‘Ik wil een andere kant van mij laten zien’, vertelt Doutzen in een Nederlandse talkshow Jinek op KRO-NCRV. ‘Ik ben eigenlijk heel anders dan hoe mijn management mij altijd heeft neergezet.’ Naast de glitter en glamour van het modellenbestaan, zal ook mama en huisvrouw Doutzen aan bod komen. ‘Als ik terug ben van New York Fashion Week ga ik zoals alle andere mama’s mijn kinderen van school halen en sta ik te koken’, aldus Doutzen. ‘Dat is wie ik ben. Ik geniet enorm van de glamour en alle aandacht, maar ook van thuiskomen en moeder en vrouw zijn.’

De afgelopen acht maanden legde een filmploeg dus werkelijk alles vast van haar leven. ‘Zelfs ruzies met mijn man komen aan bod’, lacht Doutzen. Wij zijn vooral ook benieuwd naar de twee schattige kindjes van Doutzen en Sunnery: Phyllon (8) en Myllena (5). We zien maar heel zelden een foto van hen op de sociale media van Doutzen. Volgens die laatste wil vooral dochterlief heel graag in haar voetsporen treden. ‘Ze steelt nu al de schijnwerpers en is een geboren ster.’ We hebben een vermoeden dat het account zal aanslaan, want ze had na een uurtje al bijna 4.000 abonnees.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.