Home FASHION & BEAUTY Beauty AHA: Dit is de beautyroutine van topmodel Doutzen Kroes

AHA: Dit is de beautyroutine van topmodel Doutzen Kroes

Zo simpel en snel!

© YouTube

Topmodel Doutzen Kroes (34) zal je niet snel betrappen op een beautyfoutje. Dat moest Vogue ook hebben gedacht toen ze haar vroegen om een tutorial te maken van haar beautyroutine.

Doutzen trakteert ons op haar geheimen om een natuurlijke en egale look te bekomen. Het model laat weten dat het haar eerste beautytutorial is, maar dat zou je écht niet zeggen.

Focus op de huid

Doutzen legt de focus vooral op haar huid en begint met een oogcrème aan te brengen. ‘Daar ben ik zelf pas een jaar geleden mee gestart, veel te laat dus’, geeft ze eerlijk toe. Vervolgens masseert ze haar gezicht in met een moisturizer. Daar geeft ze mee hoe je jouw gezicht best masseert zodat het minder opgezwollen lijkt.

Make-up borstels laat het model achterwege en foundation brengt ze aan met haar handen, alsof het een crème is, niets fancy dus. ‘Het geeft mijn make-up een meer natuurlijke look’, aldus Doutzen. Waarna ze wat eyeliner, mascara en bronzer aanbrengt, terwijl ze ons meer vertelt over haar dochter. Afwerken doet ze door haar wenkbrauwen te kammen en een roze lippenbalsem aan te brengen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.