Home celebs ZIEN: Jennifer Lopez (50) sluit Versace-modeshow af in haar iconische groene jurk

ZIEN: Jennifer Lopez (50) sluit Versace-modeshow af in haar iconische groene jurk

Zo'n 20 jaar geleden droeg J.Lo de gewaagde jurk naar de Grammy Awards. Nu rockt ze hem meer dan ooit!

© Getty

In 2000 schreef Jennifer Lopez (50) geschiedenis. Ze verscheen in een gewaagde groene Versace-jurk op de Grammy Awards, een jurk waarnaar later als That Dress verwezen zou worden. Nu vond J.Lo het hoog tijd om ‘m nog eens in de kijker te zetten.

Jennifer Lopez met Donatella Versace. © Getty

Vrijdagavond stelde Donatella Versace in Milaan haar lente- en zomercollectie van dit jaar voor. De modeshow afsluiten deed ze met een enorme climax. Niemand minder dan Jennifer Lopez hees zich, bijna twintig jaar nadat ze hem beroemd maakte, nog eens in haar (weliswaar gemoderniseerde) groene Versace-jurk.

‘s Werelds succesvolste blogster Chiara Ferragni was uiteraard ook op de modeshow aanwezig en wist Jennifers gloriemoment – net als vele anderen – vast te leggen op beeld. Kippenvel! Wij weten een ding: als we nog maar een honderdste van de uitstraling van J.Lo hebben wanneer we vijftig zijn, zullen we verdorie gelukkige vrouwen zijn!

View this post on Instagram

Wow: @jlo x @versace 🔥🔥🔥

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

That Dress

Maar hoe komt het dat een jurk geschiedenis kan schrijven? In 2000 had ie-de-reen het over J.Lo’s gewaagde, diep uitgesneden jurk op de Grammy Awards. Maar wie ‘m wou zien, kon de foto’s destijds jammer genoeg nog niet zo makkelijk op internet bekijken. Dat zette Google aan het denken en zo ontstond wat later, mede dankzij Jennifer Lopez en Versace, Google Afbeeldingen. That Dress was geboren.

Dat de 30-jarige J.Lo prachtig stond met de jurk, daar was iedereen het over eens. Maar dat ze als vijftiger de (gemoderniseerde) jurk nóg meer zou rocken, dat had niemand durven dromen. Go J.Lo!

Versace maakte de jurk voor de gelegenheid nog gewaagder dan weleer. © Getty

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.