Home celebs Keira Knightley is bevallen van haar tweede kindje

Keira Knightley is bevallen van haar tweede kindje

Samen met haar man James Righton heeft de actrice al een dochtertje van 3 jaar oud.

Keira
© Getty

Keira Knightley zou mama geworden zijn van haar tweede kindje met haar partner James Righton. De actrice bevestigde het nieuws niet zelf, maar volgens verschillende bronnen werd het koppel samen gespot met hun baby terwijl ze aan het wandelen waren in Londen.

Keira Knightley en haar man James Righton zijn getrouwd sinds mei 2013. Twee jaar later, in 2015, werden ze voor de eerste keer mama en papa. Ondertussen is hun dochtertje Edie al drie jaar oud en nu heeft het meisje er dus een broertje of zusje bij.

Broertje of zusje voor Edie

De actrice zou namelijk bevallen zijn van haar tweede kindje. Dat de brunette opnieuw zwanger was, werd duidelijk toen ze in mei aanwezig was op een feestje van Chanel. Hier was haar babybuikje al goed te zien en ondertussen zou Keira een broertje of zusje voor Edie op de wereld gezet hebben.

Wanneer ze precies bevallen is, is momenteel niet geweten. De actrice maakte het nieuws namelijk niet zelf bekend, maar werd gespot terwijl ze samen met haar man met een buggy op stap was. Wij zijn alvast benieuwd of het kleintje net zo’n mooie naam heeft als zijn grote zus!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.