Home celebs ‘After’-actrice Selma Blair deelt pakkende naaktfoto op Instagram

‘After’-actrice Selma Blair deelt pakkende naaktfoto op Instagram

De actrice vecht al een jaar tegen de chronische zenuwziekte MS.

© Getty

Het nieuws sloeg in als een bom: vorig jaar werd bij actrice Selma Blair (47) de chronische zenuwziekte MS vastgesteld. Eerder deze week deelde ze een aangrijpende foto op Instagram waarop te zien is hoe ze halfnaakt en met een kaal hoofd naar zichzelf in de spiegel kijkt.

De ongeneeslijke ziekte werd in augustus vorig jaar bij de actrice vastgesteld, maar volgens de dokters was Selma al meer dan 15 jaar MS-patiënte, zonder dat ze dat zelf wist. De actrice deelde het slechte nieuws via Instagram en sloot haar post toen af door te benadrukken dat ze wel degelijk voelde dat er iets aan de hand was, maar dat haar symptomen nooit serieus werden genomen.

Carol Young

Nu plaatst de ‘Cruel Intentions’-ster opnieuw een aangrijpende post op Instagram. Op de foto staat ze met haar billen naar de camera gericht en kijkt ze naar zichzelf in de spiegel. Wat er, naast het feit dat ze haar intieme zone met een handtas in de vorm van een krab bedekt, nog opvalt? Dat de actrice volledig kaal is.

De foto lokte meteen heel wat (positieve) reacties uit, die Blair een voor een beantwoordt. Zo antwoordde op ze op de vraag waarom ze kaal is: ‘Dat komt door de chemotherapie, lieverd.’ De actrice blijft, ondanks haar ziekte, wel aan het werk. Eerder dit jaar was ze te zien als Carol Young in de film ‘After’ en ook in ‘After We Collided’, het vervolg op die film, zal ze in de huid van Carol kruipen.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.