Home celebs Sportjournalist Karl Vannieuwkerke wordt op 47-jarige leeftijd weer papa

Sportjournalist Karl Vannieuwkerke wordt op 47-jarige leeftijd weer papa

Karl en zijn jongere vriendin Caroline zijn wild enthousiast over de komst van hun kindje.

Twee weken geleden liet MNM-stem Peter Van de Veire weten dat hij op 47-jarige leeftijd papa wordt, nu doet Karl Vannieuwkerke hetzelfde. Wordt dit een trend?

Karl Vannieuwkerke en zijn vriendin Caroline zijn zwanger van hun eerste kindje. Dat meldden de twee op hun respectievelijke Instagrampagina’s. Het koppel is momenteel samen in Miami en deelt het nieuws aan de hand van jaloersmakende strandfoto’s. Karl schrijft dat hij wild is van de gedachte dat er binnenkort een ukje rondloopt thuis. De presentator heeft al twee tienerkinderen, Jef en Marte, uit zijn stukgelopen huwelijk.

Caroline heeft het in haar post over de goede en minder goede genen die haar baby meekrijgt. ‘Blauwe ogen, een sterke wil, sportief, een deadline junkie en een huilebalk. Dat zijn zekerheden’, schrijft ze. De blauwe ogen zal hij van de papa hebben, maar wie is de huilebalk?

In maart van dit jaar werd bekend dat Karl en zijn vrouw van 18 jaar Ellen uit elkaar waren. Een maand later pronkte de journalist met zijn nieuwe vriendin Caroline op Instagram. Zij is dierenarts van beroep en een sportliefhebber, zoals hem. Ze kregen allebei te maken met kanker en reden dit jaar daarom samen de 1.000 km van Kom op tegen Kanker. In mei wordt hun kindje geboren.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.