https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Joy Anna Thielemans openhartig over haar Instagram-periode en de drastische ommezwaai

Joy Anna Thielemans openhartig over haar Instagram-periode en de drastische ommezwaai

‘De oplader van mijn smartphone is niet langer mijn navelstreng. Die ommezwaai was nódig: ik was meer robot dan mens.’

Joy Anna Thielemans (25) presenteert samen met de cabaretier Jan Jaap van der Wal (37) het programma ‘Control Alt Delete’. In deze vierdelige reeks, die vanaf 5 oktober te zien is op het Nederlandse NPO 3, onderzoeken ze de gevolgen van de technologische revolutie op de mensheid. Het is een thema dat haar nauw aan het hart ligt.

Eerder kondigden we al aan dat Joy Anna Thielemans een nieuw televisieavontuur start met het Nederlandse programma ‘Control Alt Delete. Nu de startdatum dichterbij komt, doet de actrice en presentatrice in een interview met ‘Humo’ uit de doeken waarom dit thema haar zo nauw aan het hart ligt.

In het programma dat ze samen met Jan Jaap van der Wal (37) heeft gemaakt, onderzoekt Joy Anna Thielemans de meest futuristische uitvindingen. Door haar nieuwsgierige aard schrikt ze niet terug voor experimenten met DNA-staaltjes en virtuele brillen.

Openhartig

Jarenlang was ze zelf in de ban van de technologische verandering, zo erg zelfs dat ze haast alles deelde op sociale media. Vooral Instagram was een groot deel van Joy’s leven. Intussen heeft de voormalige ‘Thuis’-actrice het over een andere boeg gegooid. Ze heeft haar leven drastisch veranderd.

Ik heb drieduizend Instagramfoto’s en al m’n tweets van vóór 2017 verwijderd. De oplader van mijn smartphone is niet langer mijn navelstreng. Die ommezwaai was nódig: ik was meer robot dan mens‘, vertelt ze aan ‘Humo’. Ook aan de cloud doet ze niet meer mee: ‘Ik zet mijn leven liever op een harde schijf dan op een server waar elke hacker bij kan.

Hoe ze de nieuwste snufjes ervaart sinds haar persoonlijke ommezwaai wat betreft haar online leven, zie je in het programma ‘Control Alt Delete’. Vanaf 5 oktober te zien op het Nederlandse NPO 3.

Bron: Humo

Lees ook: