https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Joy Anna Thielemans verschijnt opnieuw op ons televisiescherm

Joy Anna Thielemans verschijnt opnieuw op ons televisiescherm

In haar nieuwe programma waagt ze zich onder andere aan virtuele seks...

Nu Joy Anna Thielemans haar ‘Thuis‘-avontuur volledig achter zich heeft gelaten, steekt ze de grens over. Letterlijk dan, want de actrice presenteert binnenkort samen met Jan Jaap van der Wal de vierdelige reeks ‘Control Alt Delete‘ op de Nederlandse zender NPO 3.

Het Nederlandse programma ‘Control Alt Delete‘ wordt het nieuwe televisieavontuur van Joy Anna Thielemans. Samen met presentator Jan Jaap van der Wal zal ze vanaf 5 oktober vier weken lang te zien zijn op NPO 3. De reeks gaat over verschillende technologische ontwikkelingen waarmee jongeren vroeg of laat geconfronteerd zullen worden.

Streven naar geluk

Via allerlei proeven ontdekt het Vlaams-Nederlandse duo hoe liefde, geluk, gezondheid en veiligheid beïnvloed worden door de hedendaagse technologie. Zo zal Joy haar hersenen laten hacken en beleeft ze voor de allereerste keer virtuele seks. Als dat maar goed komt…

Als kers op de taart krijgt Joy tijdens haar proeven niet alleen gezelschap van Jan Jaap, maar ook van een robot die luistert naar de naam ‘M’. Inderdaad, de technologie staat nooit stil.

Nog meer leuke programma’s: