Home Lifestyle 11 x lachen geblazen met Karen en James in de derde ‘Camping...

11 x lachen geblazen met Karen en James in de derde ‘Camping Karen & James’-aflevering

Vandaag kwam er een bende blije blinden op bezoek bij Karen en James. En ze nodigden een special guest uit... Jani Kazaltzis!

© VIER

Vandaag kwamen er op de camping van Karen Damen en James Cooke blinden op bezoek. De vrolijke bende zorgde meteen voor een uitermate goede sfeer om de camping. En daar horen uiteraard heel wat lachbuien bij. Op televisie, maar zeker ook in de Vlaamse huiskamer.

Wanneer Karen en James het bericht krijgen van de ‘Camping Karen & James’-productie dat ze een bende blije blinden over de vloer zullen krijgen, weten ze even niet waar kruipen door de ongepaste woordspeling waarmee de productie het bericht afsloot.

Maar al snel zien ze de voordelen van blinde gasten in.

Of toch niet…

Wanneer hun gasten toekomen blijkt al snel dat ze enkele leuke dagen voor de boeg hebben. Maar hoe is het nu om écht niks te zien?

Om flauwe mopjes te maken tegen Karen, heeft James zijn ogen gelukkig niet nodig. Wanneer Youssri zegt dat Karens stem niet zijn type is, vraagt Karen zich af of het niet pas een afknapper is als een mooie stem heel erg domme dingen zegt… En dat is uiteraard een open goal voor James.

Bedtijd! Maar hoe wijs je een blind meisje haar slaapmatje aan? Al zeker niet door haar te bevelen voor jou te knielen, James!

De volgende dag stapt James de caravan uit in een bijzonder flatterend T-shirt. Jammer dat hun gasten er niet van kunnen genieten…

Wie Karen en James’ nieuwe vrienden wél aan een mooie outfit kan helpen is natuurlijk Jani Kazaltzis. Dorien wist even niet goed wat ze hoorde toen Vlaanderens populairste stylist haar onverwachts advies kwam geven.

Overdrijven kunnen Karen en James nog steeds als de beste. James is in zijn dromen nog steeds obees en verdenkt de deathridebegeleiders ervan hem een XL-maatje gegeven te hebben. Waarom heeft iedereen anders een zwart beveiligingspak en hij een fluogeel?

We ontdekten tijdens deze aflevering ook dat James last heeft van hoogtevrees.

En Karen? Die bleek tegen het einde van de aflevering plots bijna een tachtiger te zijn. Time flies when you’re having fun!

Tot volgende week, lieve vrienden!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.