Home Lifestyle Nafi Thiam, Leah Thys en nog acht BV’s leggen ziel bloot in...

Nafi Thiam, Leah Thys en nog acht BV’s leggen ziel bloot in Zuid-Afrikaans ‘Die Huis’

Dinsdagavond is vanaf eind september Eric Goens-avond op Eén, met eerst 'Die Huis' en dan 'Bargoens'.

‘Het huis’ is terug, maar in een nieuw, exotisch jasje en met aangepaste naam. Eric Goens nodigde voor het derde seizoen tien intrigerende BV’s uit in ‘Die huis’, oftewel zijn vakantievilla in Zuid-Afrika. Vanaf dinsdag 26 september zien we hen daar een voor een hun ziel blootleggen.

Dinsdagavond, Goens-avond

Weervrouw Sabine Hagendoren zal de spits afbijten en als eerste de confrontatie met zichzelf en Eric Goens aangaan in ‘Die Huis’. Daarna volgen Marcel Vanthilt, Leah Thys, Nafi Thiam, Josje Huisman, Imke Courtois, Kris Peeters, Wim De Vilder, Adriaan Van den Hoof en Steven Van Herreweghe.

Goens staat ervoor bekend heel wat uit zijn gasten los te krijgen, dus misschien horen we die laatste wel praten over z’n kortstondige relatie met een zekere blondine van de radio? En misschien vertelt Leah Thys aan Goens dat ze van plan is tot het bittere einde madam Marianne te spelen in ‘Thuis’? Het zou zo mooi zijn.

Wie een potje wil wenen, zit vanaf 26 september op dinsdagavond helemaal goed bij Eén. Het zou niet de eerste keer zijn dat Goens erin slaagt een BV zo z’n hart te doen uitstorten dat wij tegelijkertijd onze tranen uitstorten. Bovendien staat ‘Bargoens’, de nieuwe reeks van de televisiemaker die twee weken geleden al begon, vanaf dan direct na ‘Die Huis’ geprogrammeerd. De docuserie, waarin onder andere Pieter Aspe gevolgd wordt, schuift dus een klein uurtje op tegenover nu, maar volgens netmanager Olivier Goris zal het programma daar beter tot z’n recht komen.

‘Die Huis’ zie je vanaf 26 september elke dinsdag om 20u40 (na ‘Thuis’) op Eén. ‘Bargoens’ zie je tot dan op dinsdag om 20u40, vanaf 26 september om 21u30.

Meer televisie: