Home celebs ZIEN: prins Harry en Meghan Markle verschijnen hand in hand

ZIEN: prins Harry en Meghan Markle verschijnen hand in hand

Wat een sexy koppel!

© PHOTO NEWS

EIN-DE-LIJK zijn prins Harry en Meghan Markle hand in hand gespot. Het koppel woonde een wedstrijd bij tijdens de Invictus Games in Toronto. De tortelduifjes konden rekenen op gejuich en applaus van het publiek terwijl ze zich een weg baanden naar hun zitplaatsen.  

Hier zijn ze dan! Prins Harry en Meghan Markle maakten hun relatie van meer dan een jaar eindelijk openbaar door samen te verschijnen. Het belachelijk fotogenieke koppel hield elkaars hand vast, onderweg naar een tenniswedstrijd tussen Nieuw-Zeeland en Australië op de Invictus Games in Toronto.

Love is in the air

Zowel de ‘Suits’-actrice (36) als haar prins (33) waren casual gekleed en zagen er ontspannen uit. Het koppel zat naast elkaar, verscholen achter een grote zonnebril op de uitzonderlijk warme septemberdag in Toronto.

Harry en Meghan waren zaterdagavond ook aanwezig op de openingsceremonie van het sportevenement, maar zaten toen niet naast elkaar. Het is mogelijk dat het koppel de aandacht niet wilde wegnemen van de Invictus Games. Prins Harry organiseert sinds 2014 het evenement, waarop soldaten en veteranen die gewond raakten of ziek werden verschillende sporttakken beoefenen.

Natuurlijk bracht deze publieke bevestiging van hun romance de geruchtenmolen weer op gang over een nakende verloving. Zo zou het hemd dat de Amerikaanse actrice draagt ‘The Husband Shirt’ heten, een ontwerp van designer Misha Nonoo. To be continued…

Meer over prins Harry en Meghan Markle:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.