Home celebs Prins Harry en Meghan Markle vertonen zich ein-de-lijk samen op publiek evenement

Prins Harry en Meghan Markle vertonen zich ein-de-lijk samen op publiek evenement

Nu ja, niet helemáál samen, maar toch.

Prins Harry en Meghan Markle
© Photo News

Sinds we nu bijna een jaar geleden te weten kwamen dat prins Harry een koppel vormt met ‘Suits’-actrice Meghan Markle, waren we samen met de hele wereld aan het wachten op hun eerste officiële, openbare verschijning als koppel. En gisteren was het dan eindelijk zover! Nu ja, ongeveer.

Invictus Games

Prins Harry en Meghan Markle werden eerder al gefotografeerd door paparazzi tijdens een uitje in Londen, en ook van het trouwfeest van Pippa Middleton is er een – eerder onduidelijke – foto van het koppel. Maar Harry nam zijn vriendin tot nu toe nog nooit meer naar een evenement waar hij zijn prinselijke plichten vervulde, en waar dus sowieso véél pers aanwezig zou zijn. Tot nu.

Harry en Meghan waren op de openingsceremonie van de Invictus Games in Toronto, een sportevenement waar soldaten en veteranen die gewond of ziek raakten verschillende sporttakken beoefenen. Alleen zaten ze niet bij elkaar in de tribune. Prins Harry, die het evenement organiseert, zat naast niemand minder dan presidentsvrouw Melania Trump. Hij werd verder nog omringd door hoge politieke piefen zoals de eerste minister van Canada, Justin Trudeau, en Oekraïens president Petro Poroshenko.

Meghan, die momenteel in Toronto verblijft voor de opnames van ‘Suits’, zat een beetje verder naast haar vriend Markus Henderson. Hij is naar ‘t schijnt de man die Markle voorstelde aan prins Harry.

Hoewel ze dus niet echt als koppel verschenen, is dit volgens velen een grote stap in de goede richting. Een stap die de verlovingsgeruchten uiteraard alleen maar aanzwengelt.

Meer over prins Harry en Meghan Markle:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.