Home celebs Patrick J. Adams verwijderde Instagram na foto met ‘Suits’-collega Meghan Markle

Patrick J. Adams verwijderde Instagram na foto met ‘Suits’-collega Meghan Markle

De acteur was heel even vergeten dat z'n collega nu wereldberoemd is dankzij haar relatie met prins Harry.

Patrick J. Adams
© Photo News

Toen ze samen aan ‘Suits’ begonnen, waren Patrick  ‘Mike’ J. Adams en Meghan ‘Rachel’ Markle nog nobele onbekenden. Zes seizoenen later heeft hij er miljoenen fans bij en is zij dankzij haar koninklijke relatie met prins Harry een van dé hot topics van het moment. Dat laatste vergat Adams vorige maand even, en het voorval bezorgde hem een (tijdelijke?) afkeer van sociale media.

Onschuldige throwback

Op 4 augustus deelde Patrick J. Adams een foto waarop collega Meghan Markle z’n kaak kust op Instagram ter ere van haar verjaardag. Eronder schreef hij grappend: ‘Prins Harry is GESCHOKT ?❤️❤️❤️❤️ HAPPY BIRTHDAY M XXXX’. Maar ondertussen zal je de foto niet meer terugvinden op het profiel van Patrick. Meer nog: je zal zijn pagina helemaal niet meer vinden.

‘Ik ging slapen, werd ‘s morgens wakker en besefte: ‘Oh ja, ik leef in een wereld waarin je niets kan posten over Meghan’, vertelt de acteur in een interview met het magazine Esquire. ‘Er was een massa mensen die de foto had geretweet en dacht dat het een recente foto was. Ik dacht echt: “What the hell is going on?”. Het was zo’n onschuldig moment van sentimentaliteit dat veranderd werd in iets helemaal anders. Ik dacht: “Waarom doe ik mezelf dit aan?”.’ De acteur, die vorig jaar trouwde met ‘Pretty Little Liars’-actrice Troian Bellisario, verwijderde zowel z’n Instagram- als Twitterprofiel na het voorval.

Adams zegt dat hij mogelijk ooit terugkeert naar social media, maar dat de pauze een opluchting is. ‘Ik ben niet goed in sociale media. Ik denk te veel na over elke post, over wie het zal zien, welke gevolgen het zal hebben en hoe het geïnterpreteerd zal worden.’ Fans van de knappe kop kunnen ‘m natuurlijk nog altijd af en toe bewonderen op de Instagrampagina van z’n vrouw Troian.

Meer ‘Suits’: